Blog

EEFSFOOD overzicht week #16

Na zo ongeveer een hele zondag in bed en veel slapen (ik had het even nodig) was er voor ik het wist alweer een nieuwe week aangebroken. Al moet ik zeggen dat maandag tweede Paasdag echt als een bonus zondag aanvoelde. 
Maandag
Mijn wekker ging en ik was echt helemaal gaar. Je zou niet zeggen dat ik die dag daarvoor zoveel geslapen had. Gelukkig had ik nog wat tijd om langzaamaan wakker te worden. Ik werd thuis opgepikt omdat ik was uitgenodigd voor een paas brunch. Die brunch was echt een feestje en de gezelligheid ook. Aspergesoep, afbak broodjes, paasstol en deze heerlijk egg muffins:
eggmuffin

Later die middag thuis heb ik nog sushi besteld. Omdat ik er trek in had en ik en samenwerking met Deliveroo doe.  
Deliveroo EEFSFOOD

Leroy stond me bij voor het perfecte plaatje. Daarna hebben wij samen nog een paar uur zitten werken. Eindelijk dingen gedaan die op mijn to do lijst iedere keer die streep er doorheen niet halen.. Dat voelt zo fijn! Komende 2 weken worden echt druk. Opdrachten, catering en mijn blog moet ik natuurlijk ook voorzien van nieuwe recepten. Hoewel het allemaal leuk is kijk ik ook nu al uit naar mei. Ik weet dat ik zo’n grote catering (die eind april is) voor 120 personen goed aankan, maar het is en blijft ook wel spannend hoor!

Dinsdag
Tijd om te werken en ik had er best wel zin in! Zaterdag zijn wij volledig uitverkocht met onze paas producten. Aan mij de taak om de winkel weer in zijn ‘normale’ staat terug te brengen. Groene en gele lintjes de deur uit en alle andere paas gerelateerde spullen opruimen. Ik vind Pasen hartstikke leuk maar in zo’n winkel als dit word je zo’n 6 tot 8 weken omringd door paaseitjes. Daarna ben je er ook wel weer klaar mee en kun je de hele winkel opruimen en schoonmaken. Heerlijk! Waren er maar vaker dagen van deze.
Leo winkel EEFSFOOD

Woensdag
Woensdagavond was ik uitgenodigd om bij Jamies Italian te komen eten in de markthal, Rotterdam. Daar hebben Leroy en ik gelijk een dagje aan vastgeplakt. We waren allebei benieuwd naar Aloha. Fijn plek met toffe spiegelmuur! Hier hebben we de hele middag zitten werken. Leroy schreef er een stukje over en dat kun je HIER vinden.
Aloha spiegels EEFSFOOD

Vervolgens erg lekker gegeten bij Jamies Italian. Een stukje daarover komt nog online!
Jamies schaduw EEFSFOOD

Donderdag
De dag dat het inkopen doen voor de catering eindelijk daar was. Eerst de Sligro toen de supermarkt. Dat kan maar alvast in huis zijn! s’ Middas nog een keer naar de supermarkt want ik moest nog een andere opdracht op de foto zetten. Wanneer dit online komt weet ik nog niet precies maar ik kan wel zeggen dat het eindresultaat super goed gelukt is!
Above the scenes EEFSFOOD

Daarna ging ik samen met mijn moeder nog naar Amsterdam omdat ik was uitgenodigd bij Sushi ’n Sake. Wat een etentjes allemaal, love it!
Sushi 'n Sake EEFSFOOD

Vrijdag
Hele dag gewerkt! Het verrassendste van de dag? Mensen die nog vroegen om paas chocolade etc. Hoogtepunt van de dag? Ik heb eigenhandig een business OV kaart aangevraagd. En dan hoor ik jullie denken: Eef dat is toch zo gedaan? Nou in dit soort dingen ben ik zo een DRAMA! Er gaat altijd iets fout, ik snap het niet of een combi daarvan. Helemaal trots toen het was gelukt! Waar je maar blij mee kunt zijn.. Nu ook nog even afwachten of ik het goed heb gedaan, joe! 

Zaterdag
Ik stond op tijd op. Veel te doen vandaag! Onder andere 140 saucijzen broodjes maken. Van tevoren moeilijk in te schatten hoeveel tijd dat kost. Maar het ging eigenlijk allemaal gesmeerd en ik was er korter mee bezig dan gedacht. Fijn! Ook vandaag moest ik nog iets anders doen voor een opdracht. En eigenlijk heb ik voor mijn blog ook nog mega veel te doen. Dat gaat nu dus een beetje met vlagen omdat die catering veel tijd opeist. Die andere klus was wel een fijne afsluiter van deze werkdag:
Gin tonic EEFSFOOD

Daarna even relaxed gedaan op de bank en me toen klaar gemaakt voor een feestje. Onderweg daar naartoe nog even genoten van dit:
Oude singel sunset

En toen! Wijn uit plastic bekertjes. Bij mij is dat meestal: foute boel! Deze oma lag rond 12en hartstikke aangeschoten op bed, top! 
Feestje Ralph EEFSFOOD

Zondag
Yay, geen koppijn af andere kater verschijnselen. Leuke dingen op het programma vandaag! Eerst samen met Leroy naar Utrecht voor een bloggers event bij Gys. Zijn eerste event en hij vond het best een beetje spannend. Dat snapte ik wel. Ik vond het in het begin ook altijd rete spannend om op te komen dagen bij zoiets. Maar na een uurtje was hij los! En ook nog eens multi inzetbaar. De zon scheen op het eten, niet goed voor de foto’s dus: waar een menukaart al niet handig voor is. Tnhx voor de leuke foto Milou!
Zonnescherm Leroy

Daarna moesten we weer terug naar Leiden. Leroy om te werken en ik omdat ik een reünie had van mijn basisschool. De opkomst was echt klein maar dat maakte het niet minder gezellig! Echt gelachen om hele suffe dingen. We gaan het snel weer doen en dan hopen dat er wat meer mensen (kunnen)komen. Met zijn 4en bleven we over en gingen we nog lekker uit eten.Reünie foto EEFSFOOD

Topdag! Op naar een nog drukkere week.

Benieuwd naar mijn vlog van vorige week? Die kun je HIER nog bekijken.

Tot volgende week!

X Eef.

Geef een reactie

Your email address will not be published.

No products in the cart.