Blog

EEFSFOOD overzicht week #14

De week waarin ik weer een winactie op touw zette voor een taart die ik weg ga geven, een bijzonder diner buiten de deur had, Leroy die met allemaal toffe dingen bezig is voor Eefsfood, een soort van impuls aankoop en een ultiem geluksmoment op de maandag. Leuk dat je weer meeleest! Maandag
Maandag werd ik wakker in Nieuwegein. Hier was de verjaardag en hier was ook de vreemde keuken waar ik die taarten heb staan bakken. Na een heerlijk ontbijtje vertrok ik weer naar Leiden. De zon scheen en ik had opruim kriebels. Nou als ik die heb moet ik daar gebruik van maken ook. Het was nog best fris buiten maar toch zette ik allemaal ramen open en begon ik met opruimen. Uiteraard stond er een muziekje aan en kan ik niet ontkennen dat er ook dansmoves is het spel waren. Het leukste van je huis opruimen is om het daarna weer vol te zetten met bloemen:
Tulpen EEFSFOOD
Daarna ging ik nog even boodschappen doen en toen zag ik dit!
Eendjes EEFSFOOD
Ik gooide mijn fiets in het gras en liep er rustig naartoe. Dit klinkt echt heel dramatisch maar ik kan serieus huilen van geluk als ik dit zie. Kleine eendjes zijn al zo lang ik me kan herinneren mijn lievelingsdier. En het geluid dat ze maken samen met dat gespetter in het water en de moeder eend die er een beetje omheen zwemt en toekijkt. Een droom van mij is echt als ik later een grote mensen huis met tuin heb een paar tamme eenden daarin te houden. Met een glimlach van oor tot oor fietste ik verder naar de supermarkt. Ik kocht alles voor deze heerlijke naan pizza’s.
Naan pizza header EEFSFOODDinsdag
Weer tijd om te werken bij Leonidas. Aan het einde van de ochtend kreeg ik een berichtje dat alle taarten super goed in de smaak waren gevallen. En ik kreeg er ook foto’s bij. Toch altijd een heel leuk gezicht als je zo die taarten op een rijtje ziet staan! Blij klant –> blije Eef.
Taarten bestelling EEFSFOOD
Woensdag
Deze woensdag werkte ik ook bij Leonidas. Dagje geruild! Aan het einde van de dag maakte ik een hele normale beweging maar schoot het in mijn onderrug. Top! Al weken heb ik last van mijn bovenrug en nu is het gewoon helemaal een ravage. Weet iemand waar ik een nieuwe kan kopen? Ik ging vroeg naar bed in de hoop het sneller over zou gaan..
Donderdag
Donderdag ging mijn wekker vroeg. Ik had hem heel ambitieus om 6 uur gezet! Uiteindelijk ging ik er pas om kwart over 7 uit. De elektricien zou om 8 uur voor de deur staan om het een en ander te bekijken voor mijn nieuwe keuken. Tussen 11 en 13 zou de loodgieter komen voor de jaarlijkse ketel check. Ik had dus nu even tijd tussendoor en besloot om een soort impuls aankoop te doen. Ik wil al een tijdje iets veranderen aan mij food foto’s. En ineens wist ik het. Ik sprong in de auto richting Gamma en kocht 2 enorme mooie grijze tegels. Dit wordt voorlopig de nieuw ondergrond van al mijn foto’s. Eigenlijk vind ik het mega spannend. Voorheen gebruikte ik altijd een witte ondergrond en dat is lekker veilig. Het zal even wennen worden maar wel heel mooi denk ik.
Grijze tegels EEFSFOOD
Gelukkig hielp de verkoper mee met de 2de tegel naar mijn auto tillen. Met die ene had ik al moeite met mijn zere ruggetje.. In de tussentijd werd ik lekker gemaakt met dit soort foto’s:
Coffeetalk EEFSFOOD
Leroy is met iets heel tofs bezig (gelukkig ben ik niet de enige dyslect in #teameefsfood). Of de one is heel ambitieus. Iets met koffie, hoe je dat thuis het beste kunt doen en waarmee. Dit komt in 4 afleveringen in mei op eefsfood.nl. Meer verklap ik nog niet!

Na een middagje achter de laptop haalde ik Leroy op. We gingen uit eten bij In den Doofpot. Bizar lekker gegeten en het aantal gangen was moeilijk bij te houden. Gelukkig hebben we de foto’s nog. Je kunt HIER lezen hoe het was en hoeveel gangen er voorbij kwamen.
IDD IG story EEFSFOOD
Vrijdag
Vrijdag ging mijn wekker en eigenlijk had ik wel verwacht dat ik op zijn minst brak zou zijn. Helemaal niks en zo fit als een hoentje, als je mijn rug niet meetelt dan.. Ik vertrok redelijk op tijd richting Den Haag. Hier had ik een ontbijt event bij La Paulowna Boutique Hotel. Dit om de opening van een nieuwe en 6de kamer van dit hotel te vieren. Het zag er prachtig uit, wat een mooie locatie!
La Paulowna ontbijt EEFSFOOD
Daarna pakte ik met Charlotte van charlies-kitchen.nl de tram richting het strand van Scheveningen. Hier hebben wij even een half uurtje genoten van het weer.
Strand met Charlotte EEFSFOOD
Snel terug naar Leiden want er moest nog wat gewerkt worden samen met Leroy. Na een paar uur op een stoel zitten was mijn rug helemaal overleden. Eenmaal thuis, ik geloof dat het 7 uur was ging ik op bed liggen en daar ben ik ook niet meer vanaf gekomen. Liggen lijkt te helpen.
Zaterdag
Zaterdag had ik allemaal dingen bedacht om te gaan maken/bakken. Fijn, weer 5 recepten erbij. Deze komen komende weken online. Op mijn mooie grijze tegels. Best wel blij met het eindresultaat! s’ Middags maar weer gaan liggen. Shit hee gaat die rug echt een serieus probleem worden of moet ik gewoon nog even rustig aan doen en geduld hebben? Gelukkig kan ik ook een hoop werk verrichten met mij laptop in bed. 
Zondag
Zondag werd ik voor mijn wekker wakker. Niet heel gek want die stond pas om 10 uur. Ik moest werken om 12 uur en dan zet ik voor de zekerheid toch altijd maar even een wekker. Het was rustig maar de dag ging toch best snel voorbij. Je raad het al: kansloos op bed. Verre van een spectaculair weekend. Volgende week weer een vlog!

Liefs, 
Eef 

EEFSFOOD overzicht week #13
EEFSFOOD weekvlog #12

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet weergegeven.

Je winkelmandje is nog leeg.