Blog

WIN EEN EEFSFOOD TAART 2.0

Winnen!
De vorige keer dat ik deze actie hield was dat zo’n groot succes dat het mij de hoogste tijd leek om het nog een keer te doen. Je leest het goed, ik ga weer een taart weggeven! 
Appeltaart bitterkoekjes ongebakken EEFSFOOD

WINNAAR
[Later toegevoegd: We hebben een winnaar! Een winnares om precies te zijn. Wat een leuke reacties weer allemaal zeg. Bedankt daarvoor! Sanne Aldershof uit Groningen, gefeliciteerd! Ik kon weer eens niet kiezen en heb het Leroy laten doen. Hij is ook degene die helemaal naar Groningen gaat afreizen om de taart te bezorgen. Ik stuur je voor Pasen nog een mailtje. Dan bespreken we de rest verder. Wie weet weer snel een nieuwe winactie. Liefs, Eef.]
Welke taart?
Vorige keer liet ik aan jullie de keus. Voor een hoop mensen wat dit erg lastig (wat ik wel kan begrijpen natuurlijk!). Deze keer maak ik het makkelijk en heb ik zelf besloten welke taart ik weggeef. Een 12 persoons appeltaart met bitterkoekjes en amandelen. Laten we eerlijk zijn? En appeltaart staat toch in iedereen zijn of haar taarten top 3?
Appeltaart bitterkoekjes close up EEFSFOODBezorgen?
Ook deze keer wordt er uiteraard voor thuisbezorging gezorgd. Het hangt er een beetje vanaf hoe ver het bij Leiden vandaan is of ik zelf langskom of dat ik s ‘werelds leukste en beste stagiair Leroy op pad stuur. Je maakt dus kans waar in Nederland je ook woont!
Auto EEFSFOODHoe maak je kans?
Nou dat is dus hartstikke makkelijk! Reageer hier onderaan met waarom jij deze taart graag wil winnen. Vorige keer hebben jullie mij veel laten lachen om de reacties dus dat verwacht ik op zijn minst nu weer! Vermeld de plaats waar de taart bezorgd moet worden erbij. Dat is voor mij handig om te weten. 

Het is geen voorwaarde maar ik zou het wel lief vinden als je een kijkje neemt op mijn Youtube kanaal, mij liked op Facebook of aan al je vrienden en familie verteld dat ze even op eefsfood.nl moeten kijken. En vooral ook mee moeten doen met de actie! Hoe meer mensen er in je omgeving meedoen hoe meer kans je zelf hebt om een puntje van deze heerlijke appeltaart te scoren. 

Wanneer jij als winnaar bent uitgeroepen spreken we een dag af om te taart te ontvangen! Donderdag 13 april maak ik hier in deze post een winnaar bekend en stuur ik diegene een mailtje.
Appeltaart bitterkoekjes verti EEFSFOOD
3, 2, 1, GO!

Liefs,
Eef

110 Comments

Geef een reactie

Your email address will not be published.

No products in the cart.