Blog

EEFSFOOD overzicht week #13

Toen ik vorige week mijn weekvlog al had afgesloten gebeurde er eigenlijk nog iets heel leuks. Ik ging nog even bij Leroy langs want hij had tijdens mijn vakantie keihard doorgewerkt. Ik wilde weten wat hij precies allemaal had gedaan. Hij was ook met iets bezig wat hij niet helemaal wilde vertellen. Maar als Leroy dat zegt is het ALTIJD leuk! Ik kwam aanfietsen, en daar zat hij dan. Laat ik het even een Eefsfood naambord noemen. Wat we er mee gaan en kunnen doen wordt nog bedacht maar daar hebben we het nu even niet over.
Lekkere thuiskomer overzicht EEFSFOOD
Nee ik heb geen nieuw logo, en ja het snap het als je dat misschien denkt. Dit is leuk voor erbij en het is de style die we nu op Youtube gebruiken. Heb je dat al gezien?

Maandag
Maandag begon ik zoals wel vaker bij Lot & de Walvis. Een bakkie koffie kon ik wel gebruiken, ik had best prima geslapen maar ook een flinke vakantie kater. Ken je dat gevoel? Dat je aan het einde van je vakantie best kan leven met het feit dat je weer naar huis gaat. En dan wanneer het ‘gewone’ leven weer van start gaat je denkt? Was dit het dan echt alweer? Een kop koffie kon ik wel gebruiken dus.
Koffie Lot EEFSFOOD
Ik heb na mijn vakantie een flinke to do lijst. Vooral veel mail! Ik vloog er doorheen en voor ik het wist was het 3 uur en was mijn lijst zo goed als af, voor die dag dan. Ik ging naar huis om snel nog iets op de foto te zetten. Hoewel ik dol ben op de winter is het wel heeeel fijn dat het nu langer licht is en ik dus iets meer tijd heb overdag om foto’s te maken.
Carpaccio Lot EEFSFOOD

Dinsdag
Dinsdag, dus Leonidas roept! Daar stond weer een enorm paasei om me te wachten. We wisten dat hij zou komen maar niet precies wanneer. Wil je ‘m winnen? In bijna elke Leonidas winkel kan dat. 8 Kilo pure chocolade. Winning!
Reuze paasei Leonidas EEFSFOOD 

Woensdag
Woensdagavond had ik ’s avonds een persdiner in Rotterdam. Het is een mentale kwestie en je houdt jezelf vooral voor de gek. Maar ik maak er dan liever een volledige dag Rotterdam van. Zo heb ik het gevoel dat ik iets meer uit mijn duur betaalde trein ritje haal. Die prijzen zijn tegenwoordig echt niet leuk meer! Leroy ging met me mee en we gingen eerst lunchen bij Picknick. Leuke plek, lekker eten!
Picknick lunch EEFSFOOD
Daarna verkaste we naar Coffee Company. Daar werd even echt wat werk verricht. En Michelle schoof ook aan. Gezellige boel weer dus <3
CC Meent EEFSFOOD
Om 5 uur werd ik verwacht bij Popocatepetl (vraag me niet hoe je dit uitspreekt). De meeste noemde het Popo, dus laat ik daar maar aan meedoen. Ik was nog geen 5 minuten binnen en had al een fantastisch lekkere cocktail in mijn handen. En de vakantie vibes werden weer in sneltreinvaart aangewakkerd!
Cocktail Popo EEFSFOOD
Ik heb echt fantastisch gegeten. Maar vooral: veel te veel! Ik had pijn, en voelde me niet best. Iets met eigen schuld en een dikke bult. Bedankt Miss Publicity voor de uitnodiging! Er komt later nog een uitgebreider stuk over Popo op eefsfood.nl te staan.

Donderdag
Donderdag was mijn laatste dienst bij Swirls (yes joepie mega blij mee!!). Hoewel ik voor dagen lang gelijkmatig fruit zou kunnen snijden, ga ik dit werk niet echt missen. De bijbaan die ik aannam om naast Leonidas nog wat extra te verdienen was de laatste maanden eigenlijk alleen maar een blok aan mijn been geworden. Toch had ik er nog zo lang voor nodig om dit te beslissen.
Aardbeien Swirls EEFSFOOD
Het was ook gelijk druk! 3 Zonnestralen en een paar graden warmer en iedereen gaat mee in het kuddegedrag van ijsjes kopen, op terrasjes zitten en dat soort fratsen. Sorry dat ik even zeur maar ik heb echt een hekel hieraan (ja ik ben een rare, I know!). Vraag me niet waar het vandaan komt maar ik ben vaak best veel bezig met vooral niet doen wat ‘de rest’ wel doet. 

Nu ik toch bezig ben wil ik graag even melden dat ouders hun (vooral 11-13 jarige kinderen) moeten leren gewoon gedag terug te zeggen als ze een winkel inkomen. Oh wat word ik daar chagrijnig van. Dat je daar met je goeie gedrag vriendelijk staat te zijn en je gewoon compleet genegeerd wordt. Oké tot zover mijn geklaag!

Eenmaal thuis stond er een mega tof en vooral lang verwacht pakket op mij te wachten:
Servies C&T EEFSFOOD
Verliefd op dit nieuwe servies!

Vrijdag
Vrijdag werkte ik bij Leonidas en ging ik ’s avonds BBQ’en met vriendinnen (ja ik dacht laat ik dat nu maar doen voordat ‘iedereen’ dat weer gaat doen :P). Na die bui van s’ middags en het best wel afkoelde werd het toch binnen aan tafel. Desondanks een gezellige avond!

Vandaag kwam trouwens ook online waarvoor ik laatst die fotoshoot had en die hele berg muffins voor moest bakken. Check dat HIER!
Lurpak view EEFSFOOD

Zaterdag
Zaterdag stond in het teken van taart maar pas nadat ik een beetje had uitgeslapen. Ik had een klus om voor 60-70 personen taart te maken! Ik bakte 2 taarten thuis en deed de voorbereiding voor nog 4 andere taarten. ’s Avonds nog gegeten bij La Cubanita lekkerrrrr!

Zondag
Zondag had ik een verjaardag waar een deel voor de taarten van was. Daarna was het aan mij om die andere 4 taarten af te maken. Dat is best een uitdaging in een vreemde keuken!
Appeltaart in vreemde keuken EEFSFOOD
Taarten goed gelukt, ik blij en vooral ook moe! Bedtijd, tot volgende week!

Liefs, Eef

Geef een reactie

Your email address will not be published.

No products in the cart.