De rest van het land

KEET – Rotterdam

Voordat ik aan dit stuk ga beginnen, moet ik iets bekennen; mijn grootste Instagram-held is Desmond Gerritse, de wafelkoning van Rotterdam. Mocht je hem nog niet volgen, doe dit dan zeker. Zijn feed barst van de prachtige foto’s van de meeste bizarre wafelrecepten. Recepten die je zelf echt niet kunt verzinnen. Laat nu het geval zijn dat Desmond ook nog eens de wafels creëert voor KEET Rotterdam.

KEET is naast een enorm ontspannen koffie- en wafel hotspot een platform voor beginnende ondernemers om hun product aan het grote publiek te laten zien. Hier zul je gegarandeerd nog even wat tijd doorbrengen. Achterin de winkel vind je het café, een grote ruimte met kleine tafels voorin en verder achterin een lange tafel bij een enorm raam. Omringt met de vele food foto’s geniet je hier van heerlijke pastry, koffie en wafels.

Espresso bij KEET Rotterdam

Raw pastry
Aangezien ik op pad was met iemand die gek is op raw food, zaten we bij KEET perfect. Hier zijn de lekkernijen van SUE verkrijgbaar. Taartjes volledig vrij van geraffineerde suiker, gluten en lactose. In combinatie met de koffie van de Groningse koffiebrander Tiktak echt een genot!

Mijn espresso, die overigens een fijne afdronk had met een klein zuurtje erin, dronk ik samen met een Salted Caramel van SUE. Een bite met een crunchy amandel-dadel bodem en een licht gezouten dadel-caramel vulling. Met bovenop een dun laag chocolade en een pecannoot. Verrassend lekker, helemaal als je bedenkt dat hier alleen maar natuurlijke ingrediënten inzitten. Laurel koos voor de Snickers, een bite met een nougat-vulling op basis met havermout, bovenop een caramel-pinda topping en en onderin een bodem van pure chocolade.

EEFSFOOD bij KEET Rotterdam

Hier kom ik hoe dan ook snel weer terug! Waarom? We zijn hier super vriendelijk geholpen, de plek is perfect om te werken met je laptop of even bij te praten met een vriend. Helaas was er vandaag door omstandigheden geen wafelprins of koning aanwezig. Oftwel, hier ben ik volgende week zeker weer om ein-de-lijk die felbegeerde wafel te scoren. 

Hotspot Waar te vinden? Socials
Keet Rotterdam Oppert 2a, Rotterdam Instagram / Facebook

No products in the cart.