Blog

EEFSFOOD overzicht week #10 (video)

Hi allemaal! Leuk dat je weer een kijkje komt nemen bij mijn weekoverzicht. Deze week heb ik het helemaal anders aangepakt en ben ik gaan vloggen. Ik wilde het gewoon eens proberen om te kijken hoe dat is. Ik heb niet voor niets een goede filmcamera aangeschaft afgelopen zomer. Die moet ik nu maar eens goed gaan gebruiken. Het is niet anders dan een weekoverzicht maar dan in videovorm. Ik hoop dat jullie het leuk vinden!

Mijn maandag begon met heel leuk nieuws. Zo leuk dat er zelfs kinderchampagne en een confetti kanon aan te pas kwam. Waarom en wat er de rest van de week gebeurde? Kijk je mee?


Ik wens jullie een fijne week toe, en tot de volgende!

Liefs,
Eef

Geef een reactie

Your email address will not be published.

No products in the cart.