Blog

EEFSFOOD overzicht week #9

Nou ik heb dus zelden zo weinig foto’s gemaakt in 1 week.. Dus dat kan weleens een heel kaal weekoverzicht worden. Ook moest ik weer 3 dagen aan het werk, en dan beleef je nou niet echt iets waar je wat over kunt vertellen.

Maandag
Maandag stond ik rustig op en heb ik wonderbaarlijk genoeg de vibe gevonden om ruim 8 uur uur lang achter elkaar werk voor Eefsfood te doen. Ik zou willen dat me dat altijd lukt wanneer ik wil. Het ligt niet aan motivatie maar gewoon aan de focus ofzo. Maandag was echt om voor ik het doorhad.
Dinsdag
Dinsdag lagen de bonbons weer op mij te wachten om verkocht te worden. Er is weer een hoop te doen want de paaseieren vullen zich niet vanzelf. s’ Avonds bakte ik nog een noten-dadelcake.
Woensdag
Woensdag kookte en bakte ik nog een aantal andere dingen die ik daarna op de foto zette en waarvan ik de recepten uitwerkte. Ik heb eindelijk weer een klein beetje vooruit gewerkt. Met mijn vakantie (over 2 weken al) in het vooruitzicht is dat een fijn idee! s’ Middags ging ik even een kopje thee drinken bij mijn moedertje. Deze dag gebeurde er niet veel spannenders!

Zijn jullie al in slaap gevallen? Ik vind het knap als het niet zo is. 

Ook kwam ik er nog eens achter dat echt van 4 ‘places to be’ spots op mijn blog zonder zichtbare foto’s waren. Lekker profi, NOT! Op dat soort momenten vind ik mezelf zo’n sukkel dat ik dat niet eerder heb gezien. Nog jammerder: ik had niet meer alle oorspronkelijke foto’s. Mijn improvisatie werd weer even uitgetest maar dat is gelukkig gelukt. Ik heb nog een paar door mijzelf gemaakt foto’s van IG kunnen plukken..
Donderdag
Donderdag haalde ik voordat ik moest werken nog mijn nieuwe armbandje op! Lieve Gaby (ik ken haar omdat ze bij Lot werkt) maakt armbandjes met een door jouw zelfgekozen tekst. Ze worden gemaakt van aluminium dus ze zijn super licht. En ze kosten maar 10 euro per stuk! Echt super leuk voor een gepersonaliseerd kado of gewoon voor jezelf natuurlijk. Check even Kusje uit Leiden als je in nieuwsgierig heb gemaakt! Tegen alle verachtingen in zit hij ook nog eens heel lekker en is helemaal niet scherp. Ik ben er heel blij mee! Keep your memories alive lieve mensen. 

s’ Avonds kwam m’n boy Leroy nog even langs, we aten wat, zette nog wat plannen op papier en dronken een portje. Ik kan helaas nog steeds niks zeggen over waar ik vorige week zo enthousiast over was. Want precies deze week moet een verlossende mailtje komen van iemand die een week weg is. Komende week hoop ik echt echt echt meer te weten en jullie dus te kunnen vertellen. Verder heb ik deze week veel nagedacht over items waar ik leuke filmpjes over kan maken. Ik wil daar echt meer mee gaan doen, maar nu echt echt! 
Vrijdag
Vrijdag was het weer tijd voor bonbons. EN HET NIEUWE ALBUM VAN ED SHEERAN!! Damn wat is die weer lekker zeg. Vooral ‘Galway girl’ staat bij mij op repeat. Dat even ter zijde. Wij hebben een nieuwe collega bij Leonidas en het was aan mij om haar in te werken. Dat was leuk! Maar ook vermoeiend. Er valt zoveel te vertellen en uit te leggen dat na een uurtje of 6 mijn keel het echt wel mooi vond geweest. Ik ben blij dat haar oren er nog aanzaten. Daarna naar huis gesjeesd om even een uurtje te chillen. Toen kon het sushi feestje met vriendinnen en oud collega’s beginnen. Heerlijk weer! En uiteraard weer eens teveel gegeten, het zal eens niet.. Er kwam ook een heel lekker soepje online. En je kunt met Lurpak een reisje winnen naar Denemarken. Check daarvoor even deze post!
Zaterdag
Zaterdag begon ik met een aantal dingen koken en fotograferen. Ik moest het ook allemaal even proeven en ik zat echt BOMMETJE vol. Soms zouden huisgenoten best wel handig zijn om te helpen opeten. In de middag had ik vooral struggles met mijn laptop waar het opnieuw Leroy to the rescue was. Had ik al gezegd dat ik echt niets ben zonder die jongen? Daarna was het tijd om te chillen en heb ik eigenlijk de hele middag en avond voor de tv gehangen.

Zondag
Zondag begon ik de dag met kaaspannenkoeken en thee. Er zijn ergere dingen!

In de middag had ik een afspraak met een aanstaand bruidspaar waarvoor ik de catering mag verzorgen eind april. Daar heb ik super veel zin in en het gaat een flinke klus worden! Ik was net op tijd terug om de 1500 meter voor mannen te kijken tijdens het WK allround. En daarna heb ik nog het 1 en ander op mijn laptop gedaan en besloten dat mijn weekoverzicht van volgende week in video vorm gaat verschijnen (lees: ik ga vloggen). Tenminste dat denk ik nu! Volgende week zal blijken of dat ook echt het geval is. 

Fijne week! 

Liefs,
Eef

 

 

2 Comments

Geef een reactie

Your email address will not be published.

No products in the cart.