Drankjes

Kaneel limoen thee

Ik ben best wel een theeleut maar waarom ik dit nooit eerder heb geprobeerd weer ik ook niet?! Een recept is het niet te noemen maar toch wilde ik deze thee een plekje geven op mijn blog. Ik bestelde laatst ergens een verse thee met sinaasappel en gember. Dit paste goed in mijn al jaren durende ‘ik wil gember lusten’ project. Ik vond het best wel lekker, zou het dan ooit nog gaan lukken met gember? Ik was blijkbaar in een hipster thee mood want nog in dezelfde week bestelde ik ergens verse citroen thee. Zuur maar lekker! Toen ik een zakje kaneelstokjes tegenkwam in mijn kruidenkastje en ook nog een limoen in mijn fruitschaal had liggen was er weer een nieuw experiment geboren. Erg lekker!
RECEPT
Bereidingstijd: 5 minuten 

Wat heb je nodig? (2 kopjes)
• kokend water
• 2 kaneelstokjes
• 4 partjes limoen
• honing 

Zo maak je het!
1. Doe in elk kopje een kaneelstokje, giet hier kokend water op, doe dan de limoenpartjes erbij en maak af met een klein beetje honing

Misschien vind je dit ook leuk?
Homemade ijsthee

No products in the cart.