• Recepten
    • Bakrecepten
      • Taart
      • Koekjes
      • Cake
      • No bake
      • Overig zoet
      • Brood
      • IJs
      • Vegan lekkers
    • Kookrecepten & meer
      • Ontbijt/Lunch
      • Maaltijden
      • Desserts
      • Salades
      • (Borrel)snacks
      • Smeersels, dips & sausjes
      • Drankjes
  • Eefsfoodclub
  • Blog
    • Persoonlijk
    • Eef test
    • Eetdagboeken
    • Eef buiten de deur
      • Op pad met Eef
      • Horeca tips
    • Overig zoet
    • Favoriete keukentools
  • Over mij
    • Even voorstellen
    • Zakelijk
    • In de media
  • Eefsfoodmail
0
Eefsfood
  • Recepten
    • Bakrecepten
      • Taart
      • Koekjes
      • Cake
      • No bake
      • Overig zoet
      • Brood
      • IJs
      • Vegan lekkers
    • Kookrecepten & meer
      • Ontbijt/Lunch
      • Maaltijden
      • Desserts
      • Salades
      • (Borrel)snacks
      • Smeersels, dips & sausjes
      • Drankjes
  • Eefsfoodclub
  • Blog
    • Persoonlijk
    • Eef test
    • Eetdagboeken
    • Eef buiten de deur
      • Op pad met Eef
      • Horeca tips
    • Overig zoet
    • Favoriete keukentools
  • Over mij
    • Even voorstellen
    • Zakelijk
    • In de media
  • Eefsfoodmail
Logo
0
Logo
Blog Weekoverzichten

EEFSFOOD overzicht week #8

Eefje
1 reactie
27 februari 2017
Happy face @ Pistache

Maandag
De maandag begon met het afmaken van het opruimen van mijn keuken. Niet per se om het opruimen (wat wel een fijne bijkomstigheid was) maar om het foto’s kunnen maken en maten op kunnen nemen. Want die middag ging ik dan echt eindelijk naar de keukenboer om ‘project nieuwe keuken’ te starten. Beetje jammer wel dat we te laat waren met het maken van een afspraak.. Maar we zijn toch gegaan om te kijken of ik al een beetje weet wat ik wil. Ik heb nu een oude keuken die al in mijn huisje zat toen ik hier kwam wonen. En voor mijn catering heb ik nog een extra vriezer en koelkast staan + een vaatwasser, droger en wasmachine. Kortom de helft is echt een keuken en de andere helft lijkt meer op een witgoed handeltje. Daarbij is de keuken betegeld met super lelijke blauwe tegeltjes. Deze heb ik wel met speciale verf wit geverfd toen ik hier kwam wonen maar dat is nu ook echt geen porem meer. Een keuken waarin alles ingebouwd zit is dus het doel, maar of dat mogelijk is moet nog blijken. Voor nu moet ik het eventjes met de boekjes doen en wachten op onze afspraak die over 2 weken gepland staat. 

Keukens kijken maakt hongerig. Tijd voor lunch! Dit broodje was echt fantastisch! Perfecte avocado en die kip was echt heer-lijk gemarineerd. Als je een keer naar de Rijneke boulevard gaat in Zoeterwoude moet je echt even lunchen bij CASBA (helemaal bovenin zit het restaurant).

Van nog meer nadenken over keukens krijg je ook nog meer honger. We zijn gaan eten bij La Cubanita in Noordwijk. Alleen het toetje heeft de foto gehaald!
Dinsdag
Dinsdagmiddag had ik een bloggers lunch bij Quinta Verde in Den Haag. Ik besloot eerder richting Den Haag te gaan om nog even een hotspotje mee te pikken. En wat voor 1?! Pistache Café. Ik ga er niet teveel over zeggen (je moet hier echt heen) want er komt deze week een stukje over online. 

Heerlijk begin van de dag in ieder geval!
Daarna liep ik naar Quinta Verde waar Marike en Lotta al op mij zaten te wachten. Volgens mij had iedereen best wel trek. Ik zat gezellig met onder andere Kay, Teni, Michelle & Chantal aan tafel. We kregen eerst 2 mini varianten van dingen die ook op de kaart staan. Iets met spinazie en zwarte bonen en iets met biet en avocado. Typisch van die gerechtjes die hier heerlijk smaken maar als je zoiets thuis probeert dat niet heel goed lukt.. Als ik het goed onthouden hebt is alles (in ieder geval bijna alles) wat je hier besteld vegan.

Tijd voor broodjes! 

Die met de paprika spread vond ik de meeste smaak hebben maar van die andere was de pompoen zo heerlijk dat ik van beide echt heb zitten smullen! We kregen ook nog een toetje en lekkers bij de koffie. Daarover binnenkort meer want daar ben ik ook een stukje over aan het schrijven. 
Woensdag
Woensdag heb ik zeker 4 receptjes gekookt en uitgewerkt. Waaronder deze fantastische tosti die ook ergens deze week online komt:
Ik deed ook nog wat andere administratieve dingen. Kortom geen spectaculaire dag. Hoogtepuntje was wel (naast de goed gelukte recepten natuurlijk) deze kersencake die Janneke mij opstuurde:
Blijf dat vooral doen als je iets van mij gemaakt hebt! Je mag het ook mailen naar eefje@eefsfood.nl 
Donderdag
Donderdagochtend ging ik op baby bezoek bij een vriendin. Dit was heel gezellig en ik heb lekker geknuffeld met de kleine bink van 2 maanden oud <3. Eenmaal thuis schreef ik een blog over hoe Eefsfood is ontstaan en hoe het er nu voor staat. Dat werd best wel leuk ontvangen door jullie, waarvoor dank natuurlijk!
Vrijdag
Vrijdag begon ik thuis met werken achter mijn laptop. Het was alleen alweer vrij snel duidelijk dat het no focus friday was dus sprong ik op de fiets om weer even bij Lot & de Walvis te gaan zitten.

Werkte best rustgevend tussen die plantjes. Later sloot Leroy nog even aan die het beste plan van 2017 even aan me voor kwam leggen. Ik hoop zo zo zo erg dat dit doorgaat! Ik hoop jullie volgende week meer hierover te vertellen *stuiter de stuiter*. Van dat stuiteren krijg je hoofdpijn, en niet zomaar hoofdpijn. Ik voelde het al aankomen maar voordat ik het wist lag ik met een handje pijnstillers op en keiharde migraine in bed. Ik moest er van afkomen want ik had een avond vol toffe feestjes. Gelukkig heb ik de migraine weten te killen en een super leuke avond en nacht gehad.
Zaterdag
De dag die er al heel lang aan zat te komen was dan daar! Carnaval voor het eerste in mijn leven.. Ik was er zelfs een tikkie onrustig van. Ik heb altijd geroepen dat ik carnaval stom vind en het hele feest niet snap en er nooit aan mee ga doen. Vroeger op de basisschool vond ik het al vreselijk. Gelukkig heb ik een goede vriendin die daar net zo over denkt. En toch zijn we zo gek geweest om ja te zeggen tegen weer een andere vriendin die hiermee opgegroeid is om met haar mee te gaan. Krabbegat (aka Bergen op Zoom) it is. s ‘Middags gingen we eerst bij een intocht kijken. Ik heb urenlang mijn ogen uitgekeken wat voor een oude meuk mensen aan hun outfit hebben hangen (dat is hier dus heel normaal, en hoe meer hoe beter). Uiteraard was ik zelf ook mooi aangekleed met alle dank aan de moeder van de vriendin in kwestie. Ik vond mijn outfit echt fantastisch ( onder andere een oude badjes met allemaal sjaaltjes en oude gordijnen eraan). En ja je loopt echt voor lul als je je gewone kleren aanhebt. Naast mijn outfit was dat er echt de hele tijd overal confetti lag en rondvloog mijn andere hoogtepunt van de middag!

Blij dat we nog even naar ‘huis’ gingen voor een paar uurtjes chillen en eten. Toen gingen we op voor de 2de ronde *heuuuuj yolo hos hos hoempapa hoempapa*. 

Geen woord muziek dat je mee kunt zingen, overvolle stinkende kroegen waar het 40 graden is en je lekker instaat met je bloedhete outfit. Echt niet mijn ding. Desondanks was het rete gezellig en de sfeer was top! Voor nu zou ik zeggen leuk voor 1 keer maar nooit meer. Maar mezelf kennende als de situatie zich weer voordoet volgend jaar ben ik vast weer van de partij. 

Gelukkig zijn we vastgelegd! Ik heb geloof ik wel 30 keer gezegd tegen iedereen dat ik het echt fascinerend vond. Dus als ik het moet samenvatten in 1 woord: fascinerend! Maar echt!
AGGE MAR LEUT ET!
Zondag
Heerlijk geslapen op een riant groot luchtbed. Het ouderlijk huis van mijn carnaval vriendin was omgetoverd tot een soort herberg! Met 14 man aan het ontbijt met broers, zussen, aanhang en vrienden. Super gezellig! Gelukkig hielden wij het bij 1 dag en gingen we zondagmiddag weer richting Leiden. Bijkomen op de bank. Hakt er fysiek best in zo 2 avonden achter elkaar, zelfs al je ‘pas’ 26 bent hihaaa. Lekker Wie is de mol? en het WK sprint in Calgary kijken. Heerlijk chille avond en weer klaar voor een nieuwe week!

Liefs,
Eef 

kijkje Weekoverzicht
Delen:
geschreven door

Eefje

Hoi ik ben Eefje! Op eefsfood.nl deel ik mijn plezier in koken en bakken graag met jullie. Voornamelijk recepten maar af en toe ook een hotspot, video of persoonlijk stuk. Heb je vragen, opmerkingen of wil je iets anders met mij delen? Stuur gerust een mailtje naar eefje@eefsfood.nl
1 reactie
  1. Astrid

    27 februari 2017 21:34

    Wat een leuke week weer!! Ben erg benieuwd naar alle recepten die gaan komen en het stukje van het “pistache café”
    Ik ga heel vaak lunchen bij de casba ?! Vaak tussen de middag even snel met mijn zoontje.. altijd lekker en gezellig daar.

    Carnaval ???!! Ik ben een “Bredase” van origine.. en ik adviseer altijd iedereen;
    Nooit op zaterdag! Haha.. volgend jaar dus echt een zondagmiddag / avond of maandag 🙂

    Goede week!!

    Beantwoord
Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vorig bericht

Kaneel wafels met kersenjam, blauwe bessen en kokos

volgend bericht

Rijstepap met frambozen en geroosterde kokos

Over mij
Eefje met camera

Eefje

Hoi! Ik ben Eefje, 30 jaar en woon in Leiden. Welkom en leuk dat je een kijkje neemt op mijn website.


Girl in a jacket
Dit vind je misschien ook leuk
Win een Ash en Eefs favorites goodiebag!
Blog

Win een Ash en Eefs favorites goodiebag! [GESLOTEN]

2 min leestijd
7 oktober 2018
Taart winnen
Blog

WIN EEN EEFSFOOD TAART!

2 min leestijd
1 februari 2017
Win het hartige bakboek van Rutger, gesigneerd en al!
Blog

Gesloten – Win het hartige bakboek van Rutger, gesigneerd en al!

2 min leestijd
30 september 2017
Wanneer je je best doet, maar het niet wil lukken..
Blog Persoonlijk

Wanneer je je best doet, maar het niet wil lukken..

5 min leestijd
24 oktober 2017
Wat is RestaurantKaart en hoe werkt het? + Toffe winactie!
Blog

Wat is RestaurantKaart en hoe werkt het? + Toffe winactie!

4 min leestijd
22 november 2017
Een beugel op latere leeftijd. Hoe, wat en waarom?
Blog Persoonlijk

Een beugel op latere leeftijd. Hoe, wat en waarom?

9 min leestijd
21 april 2021

eefsfood

📍Leiden
👩🏻‍🍳Bakt vooral zoet, eet het liefst hartig
💌Zakelijk > eef@highrollersagency.com (geen DM)
🎂Je bak- en decoreerskills upgraden? @eefsfoodclub

Eefje | EEFSFOOD.NL
HEERLIJKE VRIENDINNEN BRUNCH🥰 ⠀⠀⠀ adv - J HEERLIJKE VRIENDINNEN BRUNCH🥰
⠀⠀⠀
adv - Joehoeee, ik heb weer heerlijk online boodschappen gedaan bij Crisp! Dagelijkse boodschappen die de volgende dag al in huis waren, maar ook extra lekkers omdat ik mijn eetclub vriendinnen heb uitgenodigd voor een brunch🥐
⠀⠀⠀
Met lekker lokaal fruit maakte ik een salade, de kruidenroomkaas met zalm was een hit en Eef zou Eef niet zijn als er geen tomaten met burrata op tafel staan🍅 + de lekkerste croissantjes ever, heerlijke bagels🥯, suikerbrood, mimosa’s🍊🥂 & meer!
⠀⠀⠀
Crisp houdt van lokaal en ik ook👌🏻 Het komt rechtstreeks bij de teler of boer vandaan wanneer jij je bestelling plaatst✅ Knettervers en lekker! In mijn stories vind je een korting van €15,- op je eerste bestelling! Daarbij ontvang je een zak van die goddelijke croissants en óók nog een geweldige zelf afbak appeltaart van @jordysbakery 🍎 Doe er je voordeel mee😍
⠀⠀⠀
Voor de kenners; wat moet ik volgende keer zéker mee bestellen?? Ik ben benieuwd naar jullie tips en heb er vorige keer al zoveel aan gehad👇🏻 Bedankt alvast❤️
⠀⠀⠀
In samenwerking met @crisp_nl 🛒
⠀⠀⠀
#eefsfood #lekkercrisp #crispfan #vriendinnenbrunch #mimosas #bagels #croissants #onlineboodschappen
WEEKENDPLANNEN☀️ + HERSENSPINSELS👇🏻
⠀⠀⠀
Zo dat was even flink aanpoten afgelopen 2 weken. De to do lijst na een vakantie was zelden zo lang🤓 Klaar is ie nog niet, maar de absolute ‘moetjes’ zijn af of opgestuurd📮 Vandaag had ik een meeting op het strand en dit weekend ga ik lekker varen (nu kan het nog)🥰
⠀⠀⠀
Ondertussen ben ik ook heel erg aan het nadenken over wat ik hier op ‘the gram’ allemaal deel/wil delen. Ik wil het niet per se anders, maar ik wil graag (nog) meer variatie!
⠀⠀⠀
Ik ben altijd mezelf hier, maar toch ook een gefilterde versie. Ik heb een veel fellere mening over dingen waar ik me vaak over op de vlakte hou bijvoorbeeld. Ook zou ik een leuk terugkomend (non food) topic in mijn stories willen optuigen dat met regelmaat terugkomt. Daarover zit ik nu te brainstormen met mezelf👍🏻 Input is zéér welkom hieronder in de reacties. De Instagram ergernissen nieuwe leven in blazen? Of de voor- en nadelen van het ‘single’ leven uitpluizen samen met jullie? Etc etc.
⠀⠀⠀
‘Eef test’ is ook een rubriek die ik weer wil oppakken. En dan in welke vorm? Eigen ondernemer zijn is geweldig, maar dat ‘ALLES’ kan laat me soms ook verzuipen. Welk (food)product moet ik testen en met mijn ongezouten review delen? Suggesties; ook welkom!
⠀⠀⠀
Ik denk ook vaak terug naar hoe Instagram van 5+ jaar geleden was en wat ik toen leuk vond om te delen. Onder andere dit soort hersenspinsels…
⠀⠀⠀
Dit was ‘m voor nu; wilde ik even kwijt.
⠀⠀⠀
Fijn weekend voor jou❤️ Liefs, Eef!
MET PERZIK BEDEKTE BURRATA🍑 ⠀⠀⠀ Normaal b MET PERZIK BEDEKTE BURRATA🍑
⠀⠀⠀
Normaal ben ik er niet zo happig op, maar soms komt er een foodtrend voorbij die je toch een keertje uit wil proberen! Deze combinatie is romig, zoet, zuur en fris tegelijk:⠀⠀⠀
⠀⠀⠀
➡️1 bolletje burrata (100 gram)
➡️1 bevroren rijpe perzik
➡️1 rijpe passievrucht
➡️Balsamicostroop
➡️Gezouten pistachenoten
➡️Takje basilicum
➡️Honing of zoutflakes (optioneel)
⠀⠀⠀
Zorg dat de perzik goed bevroren is én gebruik een scherpe rasp. De rest spreekt voor zich!🔥
⠀⠀⠀
Tip: zet het bord/schaaltje van tevoren ook even in de vriezer, zo smelt het iets minder snel❄️
⠀⠀⠀
Als je het in 4 porties verdeeld heb je een hele leuke amuse voor een etentje met vrienden of familie🍨
⠀⠀⠀
Ook lekker om met een toastje doorheen te scheppen👌🏻 Sla jij ‘m op?✅ Direct opeten; maar dat lijkt me logisch.
⠀⠀⠀
#eefsfood #perzik #burrata #amuse #pistache #balsamico #passievrucht
LAUWWARME GNOCCHI SALADE MET COURGETTE, TOMAAT, BU LAUWWARME GNOCCHI SALADE MET COURGETTE, TOMAAT, BURRATA, PESTO & PISTACHE🌱
⠀⠀⠀
adv - Een super lekkere salade die perfect is als maaltijd👌🏻 Bak eerst de gnocchi knapperig (heel belangrijk) en voeg daarna de rest toe💛
⠀⠀⠀
Eind juni dit jaar was ik in Parma om van dichtbij te zien waar de basilicum voor in de Pesto alla Genovese van @granditalianl groeit en wordt geoogst. Je kunt je vast voorstellen hoe heerlijk het daar rook😍 Al enige tijd is de basilicum in deze Pesto ISCC PLUS gecertificeerd. Een volledig duurzame oogst, behoud van natuur, mensenrechten naleving worden hiermee gegarandeerd en dat maakt deze Pesto dus extra lekker💚
⠀⠀⠀
Dit heb je nodig voor 2 personen als maaltijd:
➡️500 gram Grand’Italia Gnocchi di Patate
➡️1 courgette, in dikke halve plakken
➡️200 gram Roma tomaatjes, in partjes
➡️90 gram Grand’Italia Pesto alla Genovese
➡️1 bol burrata
➡️2 handjes gemengde sla
➡️rasp van een halve citroen
➡️sap van een kwart citroen
➡️25 gram gezouten pistache noten
➡️verse basilicum
➡️Bakboter/olijfolie
➡️Peper & zout
⠀⠀⠀
Bak met een beetje olijfolie, peper en zout de courgette gaar en goudbruin in een koekenpan. Als dit bijna klaar is voeg je de citroenrasp- en sap toe. Bak nog een half minuutje mee en zet apart om af te laten koelen.
⠀⠀⠀
Doe dan flink wat bakboter in diezelfde pan en bak de gnocchi goudbruin en krokant. Zet het vuur uit en laat grotendeels afkoelen. Voeg hier dan de Pesto aan toe.
⠀⠀⠀
Roer hier de courgette, tomaten en rode ui doorheen. Doe in een kom met de sla en maak af met de burrata, pistachenoten en wat extra verse basilicum. Eet smakelijk! Sla jij dit recept op voor later?✅
⠀⠀⠀
In samenwerking met @granditalianl 🇮🇹
⠀⠀⠀
#eefsfood #LaBellaVita #GrandItalia #basilicum #burrata #gnocchi
EEN MOOI SERVIES IS HET HALVE WERK🌸 ⠀⠀⠀ a EEN MOOI SERVIES IS HET HALVE WERK🌸
⠀⠀⠀
adv - Ja hoor, ik mocht weer aan de slag met een práchtig servies en home accessoires van Villeroy & Boch😍 Dit is de nieuwe ‘Perlemor’ collectie. Deze is verkrijgbaar in de kleuren Sand & Coral. Van botervloot tot diep bord en van een bijpassende vaas tot aan geweldige (koffie)kopjes. Een feest om je tafel mee te dekken!🙌🏻
⠀⠀⠀
Verse broodjes, roomboter, beleg, lekker sapje, je favoriete fruit, thee en een makkelijke maar vooral méga lekkere courgette carpaccio. Dit is wat je daarvoor nodig hebt (3 porties):
➡️2 courgettes
➡️40 gram feta, verbrokkeld
➡️1/2 ingelegde rode ui
➡️10 Kalamata olijven, in stukjes
➡️gehakte gezouten pistachenoten
➡️1 el olijfolie + extra
➡️1 el (noten)azijn
➡️1 flinke tl grove mosterd
➡️1 flinke tl honing
➡️Peper & zout
⠀⠀⠀
👉🏻Maak linten van de courgettes met behulp van een kaasschaaf. Vooral de linten zonder zaadlijsten zijn geschikt (verwerk de rest in een andere gerecht). Doe hier wat olijfolie, peper & zout op. Bak kort in een hete grillpan. Maak de dressing door de ingrediënten hiervoor goed door elkaar te schudden. De rest spreekt voor zich.
⠀⠀⠀
Het servies kun je terugvinden op villeroy-boch.nl en vind je het snelst door ‘Perlemor’ in de zoekbalk te zetten🔎 Welk item vind jij het mooist?👇🏻Sla vooral op voor inspiratie en het lekkere courgette carpaccio recept✅
⠀⠀⠀
In samenwerking met @villeroyboch 🥰 #eefsfood #villeroyboch #servies #yesvb #courgettecarpaccio #brunchen
MAKKELIJKE 10 MINUTEN MAALTIJD🔥 ⠀⠀⠀ Afgel MAKKELIJKE 10 MINUTEN MAALTIJD🔥
⠀⠀⠀
Afgelopen week improviseerde ik een snelle maaltijd en dat vond ik een echte hit! Spicy dikke udon noodles met komkommer, rode ui & edamame boontjes💚 In 10 minuten klaar😍
⠀⠀⠀
Dit heb je nodig voor 1 portie:
➡️150 gram dikke udon noodles
➡️75 gram edamame boontjes
➡️5 snack komkommertjes, in plakjes
➡️1/2 rode ui in ringen
➡️gebakken uitjes
Dressing:
➡️1,5 el sojasaus
➡️1 el sriracha
➡️1/2 el crispy chili olie
➡️1 tl (noten)azijn
➡️1 tl suiker
➡️1/2 teentje knoflook, geraspt
⠀⠀⠀
Doe alle ingrediënten voor de dressing bij elkaar in een diep bord en roer goed. Ontdooi de edamame boontjes met heet water.
⠀⠀⠀
Zorg ondertussen voor een laagje kokend water waar je de noodles een klein minuutje in doet. Roer los en giet af. Voeg toe aan de dressing en meng door elkaar. Laat ook grotendeels afkoelen.
⠀⠀⠀
Snijd dan de rode ui, komkommer en voeg dit allebei met de edamame boontjes toe aan de noodles. Roer door elkaar en maak af met gebakken uitjes en optioneel nog wat geroosterde sesamzaadjes.
⠀⠀⠀
🌶️Met deze hoeveelheden is dit recept best pittig. Als je de sriracha en chili olie halveert heb je denk ik een verhouding die ‘iedereen’ wel zou lusten voor zover ik dat kan inschatten natuurlijk.
⠀⠀⠀
Easypeasy en bomvol smaak💣 Sla jij ‘m op voor later?✅
⠀⠀⠀
#eefsfood #snellemaaltijd #tienminutenmaaltijd #udonnoodles #edamame #crispychili #sojasaus #rodeui #komkommer #dressing #foodblog #watetenwevandaag
Laad meer... Volg op Instagram
Privacybeleid. Copyright © Eefsfood
Met ♡ ontworpen door Studio Citypaper
Logo
  • Algemene voorwaarden
  • Cookiestatement
Logo
  • Recepten
    • Bakrecepten
      • Taart
      • Koekjes
      • Cake
      • No bake
      • Overig zoet
      • Brood
      • IJs
      • Vegan lekkers
    • Kookrecepten & meer
      • Ontbijt/Lunch
      • Maaltijden
      • Desserts
      • Salades
      • (Borrel)snacks
      • Smeersels, dips & sausjes
      • Drankjes
  • Eefsfoodclub
  • Blog
    • Persoonlijk
    • Eef test
    • Eetdagboeken
    • Eef buiten de deur
      • Op pad met Eef
      • Horeca tips
    • Overig zoet
    • Favoriete keukentools
  • Over mij
    • Even voorstellen
    • Zakelijk
    • In de media
  • Eefsfoodmail
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
0
Deze website maakt gebruik van cookies. Lees er hier meer over: cookiestatement
ik ga akkoord

Eefsfoodclub

Heb je geen idee wat je met al die spuitmondjes aanmoet? Hoe krijg je nou zo’n strak gesneden shortbread? Is je stapeltaart het steeds nét niet? Schiet je botercrème regelmatig in de schift? Mis je inspiratie om lekkere smaken te combineren? Zou je het leuker vinden om je decoratie zelf te maken? Wat zou het dan fijn zijn om stap voor stap uitgelegd te krijgen hoe dit allemaal beter kan!