Blog

EEFSFOOD overzicht week #7

Maandag zou fantastisch moeten beginnen! Domperrrrr, dat deed het dus mooi niet.. Voordat ik überhaupt bij mijn eerste afspraak was ben ik al omver getoeterd en belaagd door een hoop gescheld en gemopper door een chauffeur in een taxibusje. Die malloot had gewoon moeten opletten want ik deed niks verkeerd, en ja ik heb de situatie aan meerdere partijen voorgelegd. Door zo’n vent die helemaal uit zijn stekker gaat begin je toch te twijfelen of het wel aan jou lag..

Enfin, eenmaal bij de afspraak kwam ik er al snel achter dat een heel tof project waar ik afgelopen 4 dagen volledig mijn hoofd aan kwijt was niets zou worden. Heel jammer maar het is niet anders. Al was ik alweer veel te ver en veel te enthousiast en had ik het even bij first things first moeten houden. Weer van geleerd! Tikkie hardleers op dit gebied want ik loop in mijn hoofd wel vaker te hard van stapel. 

s’ Avonds had ik een concert in Cloud Nine in Tivoli. De laatste muzikale opvoeding die ik kreeg van mijn vader voor ik het huis uitging. Chuck Prophet! Niemand van jullie zal denken, ja die ken ik! Maar dat maakt ook niet uit. Love ouwe lullen bands zoals ik het altijd maar noem. Ik had de beste man al 3 keer live gezien maar het was weer een toppertje!

Ik was vooral aangenaam verrast door het voorprogramma dat verzorgd werd door Max Gomez. Gelijk zijn plaat en EP gekocht.

Leuk want ik zie ze allebei nog een keer komende week want dan spelen ze in Leiden, 5 minuten bij mijn huis vandaan!

Dinsdag! Bonbons verkopen op valentijnsdag, je weet dat het aanpoten wordt maar ik ben 3 keer langzaam dood gegaan. Rijen tot buiten en zeer specifieke wensen, en dat allemaal in mijn eentje. Verkeerde inschatting! Volgend jaar beter.. Nadat ik de deur dichtdeed ben ik eerst een paar minuten op de grond gaan liggen voor ik aan het opruimen van de ravage kon beginnen. De paas-eitjes die ook binnen kwamen vandaag gaven deze dag nog een beetje kleur 😉

Daarna ben ik mijn lievelings spare-ribs gaan eten bij La Bota met 2 vrienden. Fijn wel anders was ik op de bank geploft en er nooit meer vanaf gekomen. Ik heb echt een rotte enkel waarmee het echt pijn verbijten is na zo’n 9 uur achter elkaar staan sessie. En mijn rug is ook niet echt eentje waar je blij mee kan zijn op zulke dagen.

Tot overmaat van ramp (sorry zo voelde het echt) moest ik ook nog een taart maken die ik de volgende dag af moest leveren. Deze was van de winactie via mijn blog. Ik had er niet zo op gerekend dat het zo’n zware dag zou worden. Je kan je wel voorstellen hoe lekker ik geslapen heb?!

Woensdagochtend in de auto met de taart! Ik hoefde niet ver. Noordwijkerhout was de bestemming. Blije mensen met mijn taart -> blije Eef!

De rest van de dag heb ik niet veel bijzonders gedaan.

Donderdag ging ik op pad naar Amsterdam waar ik was uitgenodigd voor een lunch bij een nieuwe vestiging van Le Pain Quotidien. Hoe dat was kun je hier lezen!

En in de categorie hippe toilet vloeren kunnen ze ook prima mee!

Daarna ging ik nog met Kelly & Ashkan (hij maakte ook de header foto van dit stuk) even de stad in om ergens met onze laptop te zitten. Heel gezellig en ook altijd inspirerend en leerzaam om met zulke ‘collega’s” te kletsen.

Onderweg naar het station kon ik het niet laten een classic Amsterdam plaatje te schieten.

Vrijdag begon ik weer bij Lot & de Walvis. De ochtenden zijn daar zo fijn! Geen kip te bekennen en een lekker muziekje (denk aan Ed Sheeran, Ben Howard & Adele).

Na een paar uur bestelde ik een broodje. Iets met knolselderij (love knolselderij) salade en truffel aardappels chips. Was echt super lekker! Daar kon ik wel weer even op verder.

Ik krijg tussendoor nog allemaal bezoek van vrienden die ook even wat kwamen drinken of laptoppen en voor ik het doorhad was het half 4. Tijd om te gaan! s’ Avonds had ik een high wine met mijn collega’s in de lunchroom van onze bazin. Als bedankje omdat we de drukke decembermaand zo goed gewerkt hebben. Altijd leuk die waardering!

Die soepjes gingen er heel goed in en daarna kwamen nog 4 rondes. Gesmuld!

De volgende ochtend wachtte ik met smart op een vriendin die na haar pret echo een envelop met ‘zoon’ of ‘dochter’ zou komen en ik aan mijn taart voor haar kon beginnen. Heb je de vlog/making of hiervan gemist? Check ‘m hier alsnog!
 
Die avond was het weer pubquiz tijd! Makkelijke rondes werden afgewisseld met moeilijke rondes. We zijn uiteindelijk 3de van de 10 geworden. Hoogste ranking ooit. Hoppa!

De volgende ochtend een beetje uitgeslapen en daarna moest ik een paar uurtjes werken. Ik bestelde lekker een bagel bij onze overburen. 

Gerookte kip, humus & mango chutney. Lekkah!

De rest van de dag bestond uit wasjes draaien, mijn keuken grondig opruimen en andere huishoudelijke dingen. Super interessant dus. NOT! 

Fijne week iedereen en tot de volgende!

Liefs,
Eef

Geef een reactie

Your email address will not be published.

No products in the cart.