Blog

WIN EEN EEFSFOOD TAART!

[grey_box]Wow wow wow, wat een reacties! Ten eerste bedankt daarvoor, ze waren stuk voor stuk leuk, lief en grappig om te lezen. Ik heb een poging gewaagd om op jullie allemaal te reageren, dat is alleen niet helemaal gelukt.. Maar hoe kies je dan een winnaar? Ik heb eerst lootjes getrokken waaruit bleek welke taart ik moest gaan maken. En toen ben ik alle namen op gaan schrijven van degene die deze taart graag wilde hebben. Het was nog een hele klus! Maar de gelukkige winnares is Leonie uit Noordwijkerhout. Gefeliciteerd, de Oreo taart komt jullie kant op! Ik stuur je een mailtje met meer info.

Nogmaals, iedereen onwijs bedankt voor het meedoen!

Liefs[/grey_box]

Dag lieve lezers, jullie zien het goed!

Ik verloot een taart, door mijzelf gemaakt inclusief bezorgen.
Deze actie deed ik laatst ook op mijn Facebook pagina en dat was 1 groot succes!
En omdat januari mijn beste blog maand tot nu toe is doe ik het gewoon nog een keer. 
Om te zorgen dat echt iedereen mee kan doen (voor de Instagram en Facebookloze onder ons) gaat de actie nu via mijn blog. 

Ik ga het jullie nog moeilijk maken ook want je mag kiezen:

Optie 1: 

Chocolade taart met pindakaas crème en karamel popcorn 
8 – 10 personen

Optie 2:

Carrotcake 
10 – 12 personen

Optie 3:

Red velvet 
12 – 14 personen 

Optie 4:

Oreo taart met witte chocolademousse 
8 – 10 personen 

Optie 5:

Monchoutaart met perzik en sinaasappel
8 – 10 personen 

Optie 6:

Chocolade-pecan-caramel taart
8 – 10 personen

HOE MAAK JE KANS?
Nou dat is heel gemakkelijk:
– Laat in een reactie onder dit bericht weten welke taart je graag zou willen.
– Vertel vooral even waarom je deze taart wil winnen (vind ik leuk om te lezen).
– Vermeld ook de plaatsnaam waar het bezorgd moet worden. Dan kan ik mijn Eefsfood mobiel alvast warmdraaien!
– Vertel al je vrienden en familie dat je op eefsfood.nl een taart kunt winnen en dat ze vooral ook mee moeten doen. Zo verklein je natuurlijk de kans om zelf te winnen, maar je vergroot de kans om een puntje mee te eten bij een bekende. 

Ik ga donderdag 9 februari een winnaar uitkiezen/loten!
Pas daarna spreken we een datum af voor het bezorgen. 

Laat alle reacties maar komen in 3 2 1…

HAPPY TAART!

Liefs,
Eef

203 Comments

Geef een reactie

Your email address will not be published.

No products in the cart.