WIN EEN EEFSFOOD TAART!

[grey_box]Wow wow wow, wat een reacties! Ten eerste bedankt daarvoor, ze waren stuk voor stuk leuk, lief en grappig om te lezen. Ik heb een poging gewaagd om op jullie allemaal te reageren, dat is alleen niet helemaal gelukt.. Maar hoe kies je dan een winnaar? Ik heb eerst lootjes getrokken waaruit bleek welke taart ik moest gaan maken. En toen ben ik alle namen op gaan schrijven van degene die deze taart graag wilde hebben. Het was nog een hele klus! Maar de gelukkige winnares is Leonie uit Noordwijkerhout. Gefeliciteerd, de Oreo taart komt jullie kant op! Ik stuur je een mailtje met meer info.

Nogmaals, iedereen onwijs bedankt voor het meedoen!

Liefs[/grey_box]

Dag lieve lezers, jullie zien het goed!

Ik verloot een taart, door mijzelf gemaakt inclusief bezorgen.
Deze actie deed ik laatst ook op mijn Facebook pagina en dat was 1 groot succes!
En omdat januari mijn beste blog maand tot nu toe is doe ik het gewoon nog een keer. 
Om te zorgen dat echt iedereen mee kan doen (voor de Instagram en Facebookloze onder ons) gaat de actie nu via mijn blog. 

Ik ga het jullie nog moeilijk maken ook want je mag kiezen:

Optie 1: 

Chocolade taart met pindakaas crème en karamel popcorn 
8 – 10 personen

Optie 2:

Carrotcake 
10 – 12 personen

Optie 3:

Red velvet 
12 – 14 personen 

Optie 4:

Oreo taart met witte chocolademousse 
8 – 10 personen 

Optie 5:

Monchoutaart met perzik en sinaasappel
8 – 10 personen 

Optie 6:

Chocolade-pecan-caramel taart
8 – 10 personen

HOE MAAK JE KANS?
Nou dat is heel gemakkelijk:
– Laat in een reactie onder dit bericht weten welke taart je graag zou willen.
– Vertel vooral even waarom je deze taart wil winnen (vind ik leuk om te lezen).
– Vermeld ook de plaatsnaam waar het bezorgd moet worden. Dan kan ik mijn Eefsfood mobiel alvast warmdraaien!
– Vertel al je vrienden en familie dat je op eefsfood.nl een taart kunt winnen en dat ze vooral ook mee moeten doen. Zo verklein je natuurlijk de kans om zelf te winnen, maar je vergroot de kans om een puntje mee te eten bij een bekende. 

Ik ga donderdag 9 februari een winnaar uitkiezen/loten!
Pas daarna spreken we een datum af voor het bezorgen. 

Laat alle reacties maar komen in 3 2 1…

HAPPY TAART!

Liefs,
Eef

203 reacties op “WIN EEN EEFSFOOD TAART!

 1. Hoi Eef!

  Ik zag je bericht op Instagram en ik ben gelijk naar je site gesneld! Ik wil graag voor optie 1 gaan, de chocoladetaart met pindakaascrème en karamelpopcorn. Want deze taart ziet er goddelijk uit en ik hou van chocolade en pindakaas!
  Je taarten zien er altijd verrukkelijk uit en ik ben heel benieuwd hoe deze taart smaakt. Kom je langs in Amersfoort?:):)
  Lieve groet Ieteke

  1. Ik wil graag taart nummer 4 En. Taart nummer 3
   Woon plaats Amsterdam Slotenvaart derkinderenstraat 73 – 1 hoog
   Voor mijn vriendin

 2. Jaaa, de chocolade taart met pindakaas crème en Caramel popcorn willen mijn huisgenoten (lees kinderen en partner) en ik wel winnen want wij zijn dol op taart hier in Breda! Nu in de koelkast de oreotaart met witte chocolademousse en een brownie in de oven.

 3. Wauw wat n te gekke winactie zeg!! Een taart….gebakken en al door jou EN bezorgd!! I’m in!! Carrotcake it is en tja, ik heb wel eens wortelcake gemaakt maar nog nooit n taart die er zo geweldig uitziet!! ?
  Woonplaats: Elst (gld)
  Duimen duimen duimen!!

 4. Joehoe. Ik ga voor de carrot-taart.
  Het zoooo lang geleden dat ik zo’n taart heb gegeten en natuurlijk nog nooit 1 van jou Eef. En het is een klein beetje gezon?
  Dus Eef laat je mobiel alvast zijn route maar plannen naar Halsteren .

 5. Hmm jammie de carrot cake lijkt me super lekker. Goede reden voor een theemomentje met vriendinnen bij mij thuis in het mooie Lisse 🙂

 6. Geweldige aktie, de redvelvet taart spreekt mij het meest aan omdat rood mijn kleur is. Maar alle taarten zien er geweldig uit en smaken vast ook super. Ik woon in het land van Maas en Waal , Dreumel om precies te zijn, hopelijk niet te ver uit de richting. Ik bak zelf ook graag maar zulke exemplaren is nog net te ver geschopt. Je hebt een mooi blog en duidelijk en netjes om te lezen. Succes, groetjes van Tiona

 7. Oeh ik doe weer mee!! Ik ben 8 feb jarig, ja ja 33 jaartjes! Dus dat moet gevierd worden met taart!! En jou taarten zijn zo lekkermakend mooi! (Nu de kans om ze te proeven) ik ga voor je orero taart, lijkt me zalig!
  Groetjes en ga zo door!!!

 8. Toffe actie! Enige minpuntje is dat alle taarten er zo verrukkelijk uit zien.. Maar ik ben het meest gek op pecannoten en caramel dus die zou ik heul graag willen proeven! En hij mag naar Sappemeer dus zwengel die Eef-mobiel maar vast aan. Joe!

 9. Hee,

  Allereerst moet ik even melden dat je super lekkere dingetjes maakt! Ik bak regelmatig iets na en het is altijd om te smullen.
  Mijn moeder en ik zijn helemaal verzot op Carrot cake, maar helaas heb ik nog niet de tijd gehad om deze na te maken. Het zou daarom erg leuk zijn om deze taart te winnen, zodat wij hem kunnen proeven.
  Wel wonen wij in Venray, dus je zult een stukje moeten rijden. Maar ik weet zeker dat je auto’tje dat makkelijk haalt.

  Groetjes Larissa

 10. Aah wat een leuke actie! Ik doe erg graag mee voor de Red Velvet taart. Mijn vriendje Joost is op 11 februari jarig en wil graag dat ik dan zijn lievelings taart, een Red Velvet taart voor hem bak. Helaas ben ik zelf nogal een kluns wanneer het op bakken aankomt, dus dit zou natuurlijk wel een hele leuke verrassing zijn. Oohja en wij wonen natuurlijk in de leukste stad van Nederland: Leiden;)

 11. Hej, wat een toffe actie! Optie 6 de pecannoten-carameltaart zorgt er bij mij direct voor dat de speekselklierem gaan werken zeg maar…oh my! ?
  Ik ben zelf dol op bakken en bak graag taarten voor een ander, maar het lijkt me heerlijk om zelf eens verrast te worden. 24 februari ben ik jarig dus dat zou een mooie gelegenheid zijn.
  Maar ik weet wel meer redenen hoor:
  * omdat het zo heerlijk winterig koud is buiten
  * omdat ik iedere zaterdag mijn familie op koffie visite krijg
  * omdat mijn jongste net 4 is geworden en naar school gaat
  * omdat ik ein-de-lijk een zomervakantie geboekt heb na heel veel uren zoeken
  * omdat het schaatsseizoen van mijn oudste bijna voorbij is en ik dus niet iedere zaterdag 2 uur lang weg moet
  En zo kan ik nog wel meer bedenken, er is namelijk áltijd een goede reden om taart te eten toch?! ?

  1. Hi Annemieke, bedankt voor je reactie! Een zomervakantie boeken is inderdaad niet niks! En dat uren lang aan de ijsbaan staan is ook niet altijd leuk als ik mijn moeder moet geloven. Heb zelf ook jarenlang geschaatst! Waar mag de taart eventueel bezorgd worden als jij de winnares blijkt te zijn?

 12. Optie 4 voor mijn allerliefste dochter die 3 februari 15 wordt en de verkering net uit heeft?
  Zou een mooie verrassing zijn voor haar??

  Uit Alphen aan den rijn

 13. Oeeehhh heerlijke actie! Ik ga voor nummer 1? En deze wil ik graag winnen voor het vrijgezellenfeest van 1 van mijn beste vriendinnetjes dat ik aan het organiseren ben. Zou echt fan-tas-tisch zijn! Plaats bezorgen Haarlem!

 14. Omygoooood die pecan taart!! Daar droom ik van! Ik ben sinds het nieuwe jaar tijdelijk vegan gaan eten, puur uit nieuwsgierigheid wat het met mij doet. Al sinds het begin crave ik naar boter, slagroom en dat soort dingen.. de pecan caramel taart ziet er zó perfect uit! Ik volg je blog al een tijdje en alle heerlijke plaatjes op je blog zijn mijn een manier om stiekem toch nog te genieten (in mijn gedachten…) van lekkere baksels!! (Wat doe ik mezelf aan?) Kortom, de pecan caramel taart zou iiiiideaal zijn om mijn normale eetpatroon binnekort weer in mijn leven te verwelkomen!! Ik woon in Utrecht! 🙂

 15. Hee,

  Allereerst moet ik even zeggen dat je super lekkere dingen maakt! Ik maak regelmatig iets na en het is altijd om te smullen.
  Mijn moeder en ik zijn beide helemaal verzot op carrot cake, maar helaas heb ik nog niet de tijd gehad om deze te bakken. Het zou daarom super zijn als wij deze taart winnen, zodat wij hem eindelijk kunnen proeven.
  Wel wonen wij in Venray, dus je moet een stukje rijden, maar ik weet zeker dat jou auto’tje dat haalt.

  Groetjes Larissa

 16. Jaaaaa, kom maar richting Middelburg met de taart met pindakaascreme en popcorn…

  Mijn 2 favorieten in 1 taart ? en ik denk zomaar dat ik mijn lieve collega hier ook heel blij van gaat worden. Wij werken in een leuke espressobar in Middelburg dus als jij onze kant opkomt, zorgen wij voor de koffie!!

 17. Moeilijk, moeilijk, moeilijk, maar ik ga voor optie 4. Oreo’s, witte chocola…. krijg spontaan trek in die taart hahaha. Waarom ik em moet winnen? Omdat ik alleen nog maar dingen eet die minimaal een 8 waard zijn! Dit is waarschijnlijk een dikke 10!!
  Locatie: Katwijk

 18. Wat te gek dit! Normaal doe ik hier nooit aan mee maar de cartotcake voor mijn vader zou echt te gek zijn! Na een ongeluk heeft de grootse zoetekauw die ik ken dit wel verdiend 🙂 ritje Veldhoven kan best leuk zijn toch ..

 19. Oh…die carrotcake lijkt me heerlijk, kan ik mijn mannen (3 zoons en man) eindelijk eens overtuigen dat een carrotcake heerlijk is (groente in een taart lijkt hun namelijk nx..). En als je een keer een bezoekje aan getoond mooie eiland Texel wilt brengen is dit een prachtige kans, want daar woon ik?.

  1. Wauw dat zou een gaaf ritje zijn. Wel wat ver maar als ik er gelijk een weekendje Texel aan vast plak haha 🙂
   Van die wortel proef je inderdaad niets. Bedankt voor je reactie Detty!

 20. Wow Eefje wat een leuke actie! Ik ga voor optie 1, want de combi choco-pindakaas-caramel vind ik de allerlekkerste. En waarom? Het lijkt me erg leuk om je persoonlijk te ontmoeten en samen een kop thee of koffie te drinken. En misschien kunnen we ook samen iets maken ?

 21. Ooh wat moeilijk om te kiezen! Ik zou heel graag de choco pecan caramel taart winnen. Waarom? Omdat ik het afgelopen weekend jarig ben geweest en door alle drukte niet eens aan taart toe ben gekomen! Waar? Amsterdam West.. Nou fingers crossed!

 22. Chocoladetaart met pindakaascreme – whoehoeeee! Die moet ik wel kiezen.. Een goddelijk feestje op je gebaks- en/of ontbijtsbordje XD Waarom ik die wil winnen? Kijk naar de foto – that’s why 😉 En natuurlijk deel ik die, maar wel nadat ik eerst zelf een stukje heb (voor)geproefd. Eerlijk zullen we alles delen!

 23. Optie 4, optie 4, optie 4, optie 4!!! Toen je deze taart op instragram zette liep het water mijn mond uit! Mijn zoontje is megaaa oreo fan (en wij ook!) en word 6 maart 5 jaar! Hoe leuk zou het zijn om hem te kunnen verassen op zijn verjaardag met deze overheerlijke taart!

 24. De Chocolade pindakaas taart met karamel popcorn, wat ziet die er heerlijk uit zeg! Ik zou ‘m graag willen winnen voor Sanne, mijn beste vriendin. Zij heeft een zware toetsweek gehad, die veel stress bezorgde en deze taart zal d’r nu best wel helpen met ontstressen. Oh ja wat nog meer helpt bij d’r is, dezelfde liefde die jij hebt, namelijk Douwe Bob!
  Laten we het hopen!!!!
  Groetjes van Sanne uit Eindhoven

 25. Samen met mijn zusje bak ik regelmatig taarten. Het liefst in de keuken van mijn ouders (ondanks dat we beiden al jaren het huis uit zijn), want die is lekker groot. En daarnaast zijn onze ouders, en dan met name onze vader, een goede jury wat betreft de smaak en het uiterlijk van de taart. Nu moet ik toegeven dat wij heel vaak recepten van Eefsfood als basis voor onze taart gebruiken. Je maakt taarten die vaak net iets bijzonderder zijn dan een ‘gewone’ simpele taart. Zoals bijvoorbeeld optie 1, die zeker op onze to-bake-list staat, chocolade + pindakaas + karamel!! Maar deze mag ook zeker bij mijn ouders in Moergestel (Brabant) bezorgd worden door Eefsfood herself! Ben benieuwd wat het oordeel van mijn vader is over zo’n strakke taart..

 26. Via mijn dochter leerde ik Instagram kennen. Daar kwam ik al snel jou taarten tegen die mij het water in de mond lieten lopen. Ze zien er allemaal geweldig uit, maar ik zou graag een stukje van de chocolade-pecan- caramel taart willen proeven uiteraard samen met mijn dochter. Locatie; Nijmegen

 27. Ik zou heeeeel graag de red velvet taart willen proeven samen met mijn lieve schoonzusje Angelita. We hebben ook meegedaan met de facebook actie laatst, dus we duimen heeeel erg dat we geluk hebben nu! Mijn schoonzusje en ik zijn super close en eigenlijk voelt ze voor mij meer als een vriendin. Ze staat altijd voor iedereen klaar terwijl ze het zelf ook niet altijd makkelijk heeft gehad! Ze is de beste chefkok die ik ken, ze maakt de heerlijkste recepten en bakt de lekkerste taartjes voor iedereen om haar heen. Ik vind dat ze het wel verdiend om zelf eens in het zonnetje gezet te worden met een lekkere red velvet taart! Dit is haar favoriet!! Wij wonen in Groningen. Best een ritje dus, maar er gaat niets boven Groningen! 😉 Dus plak er een leuk dagje aan vast! Dan hebben wij genoeg tips! *fingers crossed@!* liefs van Sanne

 28. oehhh wat n gave actie zeg. Ik zou voor optie 1 gaan (die popcorn met chocolade en karamel lijkt me super lekker… bij de foto loopt t water mij iig al in de mond). Je zou voor ons wel helemaal naar zuid limburg moeten rijden (beek). En waarom? Omdat ik vind dat je t leven moet vieren en ik vind dat ik ook af en toe een schouderklopje verdien :-).

 29. Hallo,
  Eigenlijk zou ik ze allemaal wel willen proeven,zien er zo smakelijk uit.
  Maar ik kies voor optie 6, word er gewoon blij van als ik er naar kijk.
  Groetjes
  Dolinda
  Beverwijk

 30. Hi eef, nu maak je het wel veel te lastig hoor! Hoe moet ik nu kiezen! Als je nou van al die heerlijke taarten 1 maakt, maak je me helemaal blij bij winst ;-). Nee hoor, ik ga voor de Red velvet (al zal het morgen wel weer de oreocake zijn). Waarom ik m wil winnen? Om samen met mn vriendje (hoe saai hè haha) op te eten, we vieren dat we 1 jaar samen zijn! En natuurlijk de ik eefsfood met vrienden en familie! Ga zo door!!

 31. Oeehh wat zie jij er lekker uit Chocolade pecan-caramel creme taart! deze zou ik graag willen delen met mn lieve mams en paps,broer en zus afgelopen jaar (te)veel meegemaakt. Om de pijn even doen te vergeten dit kan niet anders dan met zo n lekkere taart van eefsfood!
  (leiden lekker dicht bij)

 32. Hoi Eefje!
  Ik doe heel graag mee en zou graag taart 1 met pindakaas caramel en popcorn willen winnen. De reden? Genoeg redenen te bedenken zo’n lekkere taart van jou te eten…
  Een super goed cijfer voor mn stage, dat taart die stomme koude dagen extra lekker smaakt en als klap op de vuurpijl het feit dat een hapje van jouw taart de dag helemaal weer goed maakt! 🙂

  Kortom……ik zou heel graag winnen!

 33. Wat een heerlijke taarten! Ik ga voor de oreo taart met witte chocolademousse 🙂
  Momenteel heb ik griep en is mijn eetlust niet je van het. Een kop soep en af en toe smoothie en that’s it. Maar straks heb ik suikers nodig om aan te sterken 😉 Ik verwelkom je graag in Naarden. Wie weet tot ziens!

 34. Las je winactie op instagram, dus hup meteen nar je site voor deze heerlijke winactie. Ik zou gaan voor optie 6, mmmmm. Lekker smikkelen met mn vriendinnen in de voorjaarsvakantie tijdens onze d-eet! Kom maar op naar Rotterdam met je eef-mobiel!

 35. Heb ooit eerder de red velvet gemaakt volgens jouw recept, enórm succes. Maar een red velvet deelt voor mij de eerste plaats(van Brenda’s favo taarten-top3) met een carrotcake. Deze heb ik zelf echter nog niet gemaakt, laat staan volgens jouw recept GEPROEFD! Bij deze de keuze voor de carrotcake. En met wie ik de taart graag zou willen delen, welke 10 personen verdienen dit? Mijn collega’s. Sinds dit jaar heb ik een nieuwe job; zij die mij de ruimte geven met mijn kat-uit-de-boom-kijk-eigenschap, mij toespreken met bemoedigende woorden als het onzekere stukje weer opspeelt en mij het vertrouwen hebben gegeven voor wie ik ben.

 36. Wat een super leuke actie, everyone loves cake!!
  Caramel en pecannoten dé meest heavenly combi everrrr! Dus mijn keuze gaat zeker naar optie 6! En wat mijn reden is.? Omdat een heerlijk stuk(je) zelfgemaakte taart áltijd kan :)!
  Meteen een bezoekje aan het mooie Vianen.

  Groetjesss Michelle

  1. Ik ga zeker voor de red velvet ? Wat ziet die er lekker uit! De beste taart om te delen met mijn vrienden en familie als ik mijn verjaardag vier hier in hazerswoude dorp. ? Vorig jaar heb ik een heerlijke taart van mijn lieve vriendinnen gekregen. Leuk als ik ze nu op een heerlijk stukje taart kan trakteren.

   Liefs, Milou

 37. Oooo ik kan niet kiezen!! Haha de oreo? Of toch de chocolade pecan? Ik moet er nog even denken hahaha. Maar zou heel graag winnen om m’n lieve zussen en vriendinnetjes te bedanken die er in een moeilijke tijd voor mij waren. En heerlijk te genieten van deze taart. Ver weg hoef je niet, want hij mag gewoon in leiden blijven! #fingerscrossed

 38. Wát een leuke actie! Net als een paar ladies boven hier ben ik ook vanuit instagram hierheen gesneld.
  De reden dat ik meedoe: mijn oven slash magnetron combi is.. Nouja, dat ‘combi’ is dus het hele probleem. Geen taart wordt heet genoeg en goed gaar.
  Dus wanneer een foodie je een taart aanbieder te bezorgen.. tja, dan grijp je je kans met beide handen! Deze winactie is a piece of cake (.. ja flauw)! En zijn mijn huisgenootjes ook meteen opgevrolijkt in het mooie Hilversum!

 39. We gaan voor….. pffff hoe kan ik een keuze maken?…. dat wordt dus….of toch….. nee dan toch deze….chocolade taart met pindakaas crème en Caramel popcorn. Waarom? Met kids die dol zijn op pindakaas / chocolade en popcorn moet ik deze wel kiezen. Dan de reden…? Omdat elke dag hopelijk een feestje is? Omdat ik altijd een reden kan bedenken om taart te eten? Of gewoon om heerlijk samen te genieten. In Rotterdam! Succes met kiezen! En maken! X

 40. Aw yeah! Ik zou heel graag de red velvet willen winnen, omdat ik nog nooit red velvet heb gehad, als een of ander iemand van het plebs :). En woon gewoon fijnin Leiden!

 41. Ik wil heel graag de oreotaart met witte chocolade mousse winnen als verrassing voor mijn dochter van 8. Vorige week hebben we samen de carrot taart gemaakt en ze vond hem verrukkelijk ? Dit weekend willen we samen de red velvet taart gaan maken ! En Noordwijkerhout is ook niet zo ver rijden voor jou !

 42. De pecan choco caramel taart! Please!!!
  Hier kan ik mijn lieve vriendje heel blij mee maken! Hij is een echte choco-caramel lover dus hier zou ik dikke punten mee scoren! Ik zou hem hier heeeeeul graag mee willen verrassen!
  Ver hoef je niet te rijden met je mooie eefsfoodmobiel, wij wonen in t mooiste Leiden!

 43. Ik zou optie 3 kiezen. Optie 4 lijkt ook lekker ben alleen bang dat die machtig is. Ik zou het willen winnen voor mijn vriend en zijn moeder. Dan kunnen ze lekker een keer verwent worden en gun het hun zo.

 44. Chocolade-pecan-caramel taart! Dat is nu echt een hele stoere taart en ik kan geen mooiere reden bedenken om die samen met mijn 7 stoere broers en zusje op te gaan eten! Kom gezellig langs in Alblasserdam want hoe meer zielen, hoe meer taart (vreugd)!

 45. Jaaaaaa ik ga het gewoon weer proberen 🙂 want vorige keer is het niet gelukt. Ik zou héél graag de carrotcake (optie 2) winnen voor m’n verjaardag 10 febr. Dit vier ik in m’n woonplaats Noordwijkerhout!!

 46. Hi Eef!
  Leuke actie en de taarten zien er super lekker uit!
  Ik wil graag meedoen om zo een overheerlijke taart te winnen.
  Ik volg jou recepten en heb al veel uitgeprobeerd, ik zou graag de red velvet willen, het was heel moeilijk kiezen.. ik ben grote fan van oreo chocolade en carrot cake maar red velvet is de enige die ik nog nooit geproefd heb dus vandaar. ik vier binnenkort mijn verjaardag en omdat ik dan zelf taarten ga bakken zou het leuk zijn als ik deze win dat schilt er al weer een;) en als dat zo is dan mag je afreizen naar het mooie zeeland( Sint Maartensdijk) misschien kun je hier nog inspiratie opdoen want wij hebben hier heerlijke Zeeuwse bolussen die kun je dan proeven en nog meer lekkers… ik ben benieuwd! Succes verder, liefs Jette

 47. Lieve Eef,

  Net je berichtje op insta gelezen, zie dat ik helaas niet de enige ben …. maar dat mag de pret niet drukken. Ik ga voor de carrotcake ❤! Als ik m win gaan we, jij en mijn lieve 2 dochters, een stukje proeven!!! Wie wil jou nou niet op bezoek! Notabene met onze lievelingstaart ?,

  Liefs Mariska

 48. Hoi Eef!
  Leuk dat je deze actie weer doet!
  Ik ben verloofd met mijn vriendin een paar maandjes geleden en ik zou het leuk vinden om dit met een paar vriendinnen van ons te vieren! De oreo taart zou ons feestje compleet maken. In Leidschendam!

  Liefs,
  Zoë

 49. Allerallerliefste Eefje,

  Al maanden maak jij mij gek met de meest waanzinnige kunstwerken. Ja, dat zijn het echt! Ik haal ontzettend veel inspiratie op van eefsfood.nl en word gek als er weer een waanzinnige gedecoreerde taart voorbij komt op Instagram. Hoe gaaf zou het zijn als ik er een in real life mag proeven? Dit zou ik het allerliefste op 11 februari samen met mijn familie willen doen. Mijn moeder wordt die dag 50 en mijn vader 61 (yap, born on the same day). Het is misschien een eindje voor je rijden naar Twijzel, maar dan sla je wel direct 2 vliegen in 1 klap én je maakt hun dochter dolgelukkig. Ohja, wij lusten alles maar zijn wel ontzettend benieuwd naar de chocoladetaart met pindakaas crème en karamel popcorn :).

  Heel veel liefs,
  Ilse

 50. Hoi Eef,

  Elke keer zie ik jouw lekkere creaties voorbij komen op Instagram en nu kan ik iets winnen! Mmmmmm….

  Ik zou heel graag de oreo taart met witte chocolademousse willen winnen en die deel ik met Melissa, Paul, hun 2 meiden en de rest van de getuigen. Ik mag namelijk op hun bruiloft getuige van Melissa zijn en binnenkort gaan ze in ondertrouw. Zo’n lekkere taart zou voor erna een mooi moment zijn om uit te kijken naar DE dag met het bruidspaar en de getuigen!
  Bezorgen zou in Leiden zijn!?

  Vanaf nu fingers crossed ? liefs, Angela

 51. Hoi Eef,

  Wat een super, leuke, toffe actie!!
  Op 9 maart ben ik jarig en op 11 maart vier ik mijn verjaardag. Wij als onwijze taarten liefhebbers zouden het super leuk en lekker vinden om dan met de hele familie zo’n geweldige lekkere chocolade taart met pindakaas en caramel popcorn te eten!
  Dus nu flink duimen!
  Groetjes Kelly

 52. Ow wauw! Wat een top actie! En wat een moeilijke keuze! Ik zou voor de chocolade pecan caramel taart gaan. Die ziet er goddelijk uit! En ik ben dol op pecan caramel taarten en chocolade ?
  en ik ben 15 februari jarig en heb niet zo veel tijd om zelf een taart te bakken. Deze taart zou dus een fantastisch kado zijn!

 53. Wow wat een lekkere taarten!! Kiezen… Ik wil ze allemaal proeven 🙂 de oreo en de carrot zien er wel het aller lekkerst uit. Mmmm!
  En omdat ik 9 februari jarig bent, ja ik wordt 30… 🙁 is een taart winnen een extra kado.
  De taart kan naar Axel (het mooie Zeeland) komen. De schaaltjes staan al klaar!!

 54. Jaaaaa de chocola pecan taart! Omdat ie er echt mega super onwijs lekker uit ziet. #understatement. In het altijd mooie Leiden mag ie bezorgd worden! Dan kan ik hem met m’n nieuwe liefde op smikkelen ?

 55. Oh ja de Carrotcake, omdat het mij nog niet is gelukt zelf een lekkere te bakken 🙁 Waarom? Nou ik ben al sinds begin dit jaar aan het grieperen en ben er wel een beetje klaar mee. Ik kan wel een oppepper gebruiken! Mijdrechr is waiting for you

 56. Hee! Ik zou heel graag de Red Velvet willen winnen! Waarom? Nou heel makkelijk: ik heb hem nog nooit gehad.. En het zou natuurlijk perfect zijn als de eerste hap van jouw creatie is! Ik ben nu iets meer dan 5 kilo afgevallen en ik denk dat ik dit wel verdien! Ik woon wel in Deurne.. Flink stukje rijden denk ik, maar dan kunnen we wel kletsen over onze gedeelde passie! (Floortjesfoodexperience). Ontzettend mooie creaties trouwens!

 57. Moeilijk te kiezen…… maar ik ga voor de Carrot cake! Eigenlijk wil ik hem binnenkort zelf maken om dat
  Ik gek ben op taart en op het bakken van taarten maar ben zo benieuwd naar hoe jouw taarten smaken, want ze zien er altijd zo lekker uit!!
  Mag afgeleverd worden in Velp (nabij Arnhem) niet echt in de buurt van Leiden maar goed, het proberen waard :-)!

 58. Oeh la la!
  Ik ga voor de eerste taart, chocolade taart met pindakaas crème en karamel popcorn (maar man, wat maken die foto’s het moeilijk om te kiezen). Waarom ik de taart graag zou willen? Daarom! Omdat het leven een feestje is 🙂 het is heel vaak bikkelen, maar soms moet je even stil staan en genieten van alle mooie (en lekkere) dingen om je heen.
  Ik woon in Houten. Als jij nou taart mee neemt, zorg ik dat de thee klaar staat! Gezellig.
  Groetjes Rosanne

 59. Jaaaaa, my god de pecan caramel taart!! Of de oreotaart!
  Elke keer als ik jouw foto’s op instagram voorbij zie komen van een taart loopt me het water in de mond. (Bedenk hierbij de emoji met hartjesogen)
  Heb ze nog nooit besteld omdat het te ver weg is, woon namelijk in Kampen!

  Ik ben sinds een paar weken zelf ook een Facebook/instragram account begonnen in de hoop net zo succesvol te worden als die van jou! (Judithskeukendagboek)

  Ik wacht in spanning af!

  Liefs!

 60. Omgosh – Ik zag je bericht op Instagram en dacht ik moet wel echt reageren!!
  Ik zie vaak jou heerlijke baksels verschijnen van foodporn 1.0 naar 10.0 en wat super leuk dat je nu gewoon een taart weg geeft.

  Op instagram reageerde ik met redvelvet,carrotcake of Oreo. Maar nu zie ik de keuze en je maakt het mij super lastig.

  Ik zou de chocolade caramel pecantaart graag willen delen met mijn voetbal elftal – Ik weet zeker dat wij hierna de sterren van de hemel zullen spelen omdat onze suikerspiegel is gestegen haha en ik hun ook graag kennis wil maken met jou lekkere baksels.

  Ik woon in Alkmaar! Toettoet. Vanuit Leiden denk ik 45minuten rijden?
  En kom je gelijk in Alkmaar de hotspots bezichtigen. Wil je best Alkmaar laten zien!!

  Hihi. Volg je al super super lang.
  Lieve groetjes Pascale Aay

 61. Wat een lieve en toffe actie Eefje!
  Ik heb nog nooit een creatie van jou geproefd en het ziet er altijd zo lekker uit, dus eigenlijk maakt het me niet zoveel uit hihi
  Oké, oké ik kies al….euhm de carrotcake lijkt me dan een goeie optie ?
  Daarnaast lijkt het me ook gewoon super leuk jou een beetje te leren kennen én dat je hierheen komt is eens iets anders voor mij haha Meestal reis ik naar het westen voor een meeting of Foodie-dag met een goeie vriendin. En nu zal het dan andersom zijn (hier kennen ze dat nog niet zo ?)
  Ik woon nl. in Winterswijk ?
  Succes met kiezen!
  Liefs, Marloes

 62. Hoi Eefje!

  Na heel lang twijfelen en zelfs hulp ingeschakeld te hebben van zijn huisgenoten (die jongens moeten er nog van groeien dus beter lusten ze wat ik kies), : heeeeel graag zou ik de red velvettaart willen winnen!
  Mijn vriendje is 14 februari jarig, en hij houdt niet van Valentijnsdag en niet van zn verjaardag vieren, dus zo dwing ik een beetje van beiden af.
  Het is het eerste jaar dat ik het met hem mee kan vieren, dus Als kers op mijn kadotaart zou een rode taart met liefde gemaakt door jou het afmaken!

  Ik woon zelf in Leiden, en hij in Amsterdam. Allebei kan!

  Groetjes, Lize

 63. Hoi Eef,
  Kom maar door met die worteltjes taart?. Ik maak zelf ook een pittig klere worteltjestaart (al zeg ik het zelf natuurlijk). Helaas besloot de reg van de famillie op dieet te gaan, je weet wel proberen aan je goede voornemens te houwen. Bij mij in elk geval mislukt, ik frommel nu een Tony weg dus ja… Maar goed, ik zou graag mijn worteltjes taart met die van jou vergelijken. Dan kan ik gelijk even mijn ouders vet mesten, dan ben ik opzeker hun lievelings dochter. ( ben ook de enige, niet moeilijk ). Voor onze taart duel kun je op bezoek komen in Leidschendam?? Niet zover dus vanuit Leiden (dat was het toch??). Nou ik hoor t wel ?❤

 64. Mmmm eigenlijk kan ik niet kiezen, maar als het moet optie 4!! Lijkt me waanzinnig! Omdat ik vandaag 1 jaar ben afgestudeerd, precies 1 jaar aan het werk ben in een ziekenhuis wn een vast contract heb gekregen woehoee zo blij dat moet gevierd worden. Hoe kan dat beter dan met een lekkere taart gemaakt door jou!
  Graag bezorgen in de Achterhoek; Ulft! Volgens mij is dat wel een eindje weg, maar een kop koffie/thee krijg je dan natuurlijk!

 65. Je zou mij zo blij maken als je de carrotcake naar Alkmaar zou komen brengen! Ik heb genoeg te vieren: girlboss geworden, Het jaar van te gekke opdrachten en ik ben fitter en happier dan ooit! Als ik iets ongezonds eet, mag het alleen van de allerbeste zijn. En ik ken jouw reputatie, dus kom maar op! Kan ik meteen een paar leuke foto’s van je maken en kan ik jou de leukste hotspots van Alkmaar laten zien. Wat zeg je? Hebben we een date?

 66. Oehh wat een heerlijkheid allemaal! Ik zou heel graag taart numero 6 winnen als cadeautje voor mijn vriend. Na de geboorte van ons zoontje in november heb ik meer aandacht voor de kleine man in mijn leven dan voor de grote en dat hoop ik met zo’n lekkere taart een klein beetje goed te maken! Zou geweldig zijn als je langskomt in Amsterdam! X

 67. Hallo
  Heel heel heel graag ga ik voor de Oreo taart die ik samen met m’n lief zou willen delen omdat hij gauw jarig is maar helemaal omdat hij mn steun en toeverlaat is in goede maar ook zeker slechte tijden. Wij wonen niet samen dus je mag kiezen uit de woonplaats Steenwijk of Tuk. Ja idd Tuk….Hoe je het schrijft het is en blijft een…..gat…..?
  Maar ook samen met m’n dochter of mn zoon of mn andere zoon (momenteel in Australië dus daarheen brengen lijkt me niet makkelijk ?)
  Eigenlijk met iedereen die me lief is…..Dan zou 1 taart te klein zijn …..
  Ik hoop je te ontmoeten!

 68. Hey Eef ! Ik ben je onlangs beginnen volgen op instagram en nog geen secondje spijt van gehad, in tegendeel !! Ik bak zelf ook graag maar op een iets lager niveau als jou lijkt het mij? De chocoladetaart met pindacrème en karamelpopcorn ziet er mij fan-tas-tisch uit ! Mijn mama’tje is binnenkort jarig (6februari) en zo’n taart zou dus zeker van pas komen. Haar kleinkinderen zijn alles voor haar, dus die zouden zeker smullen van die popcorn ? Spijtig genoeg hebben wij vorige week onze hond van 15j, onze beste vriendin , Babs, moeten laten inslapen. Mijn mama ziet er nog steeds vanaf, dus het zou leuk zijn dat we zoiets bijzonder voor haar doen !

 69. Hey Eef ! Ik ben je onlangs beginnen volgen op instagram en nog geen secondje spijt van gehad, in tegendeel !! Ik bak zelf ook graag maar op een iets lager niveau als jou lijkt het mij? De chocoladetaart met pindacrème en karamelpopcorn ziet er mij fan-tas-tisch uit ! Mijn mama’tje is binnenkort jarig (6februari) en zo’n taart zou dus zeker van pas komen. Haar kleinkinderen zijn alles voor haar, dus die zouden zeker smullen van die popcorn ? Spijtig genoeg hebben wij vorige week onze hond van 15j, onze beste vriendin , Babs, moeten laten inslapen. Mijn mama ziet er nog steeds vanaf, dus het zou leuk zijn dat we zoiets bijzonder voor haar doen !
  Ik woon wel helemaal in antwerpen, Belgie ? Groetjes, Katrin

 70. Ooo moeilijk kiezen !!!! Ze zien er allemaal zo lekker uit !! ???? Maarrrrr ik ga voor de carrotcake hou derzo van en wil hem zelf een keertje maken maar het komt er steeds niet van .. dus heel graag richting venlo rijden Eef ….. toet toet de hr van loli …. ps ben blij dat ik je ben geen volgen zulke lekkere recepten ???

 71. M’n zoon Levien wordt binnenkort 3 jaar en is dòl op taart en koekjes dus de oreotaart zou geweldig zijn!
  We wonen in Katwijk aan Zee dus om de hoek 😉

 72. Lieve Eef,

  Ik kan hier een heel epistel schrijven over waarom ik denk dat ik een taart zou moeten winnen (ik ben deze week ongesteld, ben vandaag ternauwernood ontsnapt aan een auto-ongeluk, ben al drie weken op dieet en nog meer van dat soort hele ware redenen) maar dat doe ik niet.
  Wat ik wél even wil zeggen, is dat ik heeeeeel blij word van jouw feeds (mind de woordspeling) op mijn IG-tijdlijn! De pindakaas-popcorntaart is een aanrader, de colakip is verrukkelijk, de carrotcake en red velvet taart staan hoog op mijn verlanglijstje.
  Dusssss vooral doorgaan!!!!! En mocht je ooit in Limburg belanden, met of zonder taart (anders bakken we ‘m samen wel ff ;)), ben je welkom!

 73. OMG hier is toch niet uit te kiezen??? Vind ze allemaal goddelijk……iene miene mutte dan maar…….RED VELVET……Dat was lastig, die carrot cake is ook om op te vreten haha. Heerlijke actie weer dit!

 74. Jaaaaaa, die waanzinnig mooie red velvet zou ik zó graag willen proeven (want op de één of andere manier durf ik ‘m nog steeds niet zelf te maken). Bedenk ineens iets nóg beters….dat jij niet naar Rotterdam komt om een taart te bezorgen, maar om hem mij te leren maken. Wordt die mooie kitchenaid van mij ook nog eens gebruikt waar ie voor bedoeld is. Moet ik ‘alleen’ nog wel even winnen ?

 75. Wauw! De keuze is voor mij niet zo moeilijk, de Red Velvetcake staat al een tijdje bovenaan mijn lijstje. De meeste van jouw recepten heb ik al eens gemaakt, maar die nog niet ? En laat ik nou net 12 februari jarig zijn en het de 11e vieren. Lijkt me super als je hem bij mij in Groningen komt bezorgen!

 76. Aaaah wat een geweldige taarten! Door het zien van de foto’s loopt t water al in m’n mond.
  ik doe graag mee voor taart nummer 1, chocoladetaart met pindakaas crème en popcorn.
  Als ik win, neem ik de taart mee naar mijn ouders en zussen, ieder weekend zien we elkaar bij de koffie, mijn moeder zet dan altijd wat lekkers voor ons neer, nu ga ik hun eens verrassen!
  ik woon in Oegstgeest.
  Fingers crossed!

 77. Ik doe ook graag mee en dan voor de chocolade caramel pecantaart. Dat is Thijs zijn lievelingstaart. Thijs praat altijd vol passie over alles wat je maakt en hij volgt je op de voet op fb. Het lijkt me zo leuk om te winnen dan kunnen jullie gelijk bijkletsen 😉 Hij mag afgeleverd worden in Hoofddorp. draai de Eef mobiel maar vast warm ?

 78. Hoi Eef, wat een leuke actie! Als ik je taarten voorbij zie komen op instagram ga ik spontaan watertanden 🙂 Ik ga voor de red velvet cake. Mijn schoonmoeder is in februari jarig en dit lijkt me een leuk cadeau. Mijn vriend en schoonvader zijn ook dol op zoetigheid dus die taart komt wel op! Wij wonen in Nieuwegein.

 79. Dat is nog eens een leuke actie!
  Hier in assen zou de chocolade- pecan-caramel taart er wel in gaan, het ziet er zo lekker uit!
  Deze maand al weer 7,5 jaar samen met Mn vriend, flink wat tegenslagen overwonnen of nog mee bezig!
  Zou zo leuk zijn om hem hier mee te verrassen! Gewoon omdat ik hem zo lief vind?
  Dochterlief vind het vast niet erg om
  Mee te eten

 80. Wat leuk! Ik volg je sinds een paar maanden op insta en je taarten zien er heerlijk uit (je andere recepten ook) en ik ga gewoon een gokje wagen! Ik ga voor de oreo taart, omdat ie me verrukkelijk lijkt!!! En ik wil hem graag winnen voor mijn lieve lieve schoonvader die 21 februari maar liefst 70 wordt! Hij heeft het afgelopen half jaar samen met m’n schoonmoeder wekelijks onze kinderen uit school gehaald op woensdag omdat ik tijdelijk extra werkte. Ze kwamen daarvoor wekelijks uit Doorwerth (bij Arnhem) naar Rotterdam en zorgden ook nog eens voor het huishouden het het eten. Mijn schoonvader is een gepensioneerd chefkok en besteed veel aandacht aan het eten wat hij maakt, zo ook aan de taarten wanneer hij jarig is. Lijkt me leuk om hem eens te verrassen 😀 de taart zou bezorgd kunnen worden in Doorwerth of in Rotterdam! Liefs Saskia

 81. Ik ben op valentijnsdag jarig maar omdat ik nooit een vriend kan krijgen wil ik mijn emoties wegeten en met wat anders dan de beste: een taart van Eef

 82. Jouw carrotcake heb ik al aan heel veel vrienden en familie laten zien,die ziet er zooo briljant lekker uit!Ik heb al heel wat varianten gemaakt maar deze ziet er echt onweerstaanbaar lekker uit!!Ik heb al discussie gehad met mijn zoon die helemaal gek is van jouw Oreotaart..die ga ik samen met hem maken met onze eigen twist,dus als ik zou winnen staat de Oreotaart voor jou klaar om bij ons te proeven en ik wil je ook helpen met het maken van de carrotcake hoor,graag zelfs?Aalsmeer is trouwens een heel mooi dorpje om eens te bekijken?

 83. Eeef! Ik ga voor optie 7! Een roze of blauwe binnenkant taart. Details volgen nog 😉 Indien mogelijk op 18 of 19 februari bezorgd. Ik betaal er gewoon voor want als je alles maar gratis weggeeft dan word je nooit groot natuurlijk!

  Woot! Succes met je actie 😉 Nu al gekkenhuis!
  X Guus

 84. Oh my, oh my!! Zo blij als een klein kind.. Optie 3 Eef, waarom? Ik ga 14 februari starten met mijn workshops en zoek een lekkere taart om naast al die kleine kraaltjes en lekkere thee te presenteren! Enne, het is in Leiden.. Schuif je ook aan? Liefs

 85. Ooooh ik ga zeker voor de red velvet taart!!! Heb nog nooit de perfecte gemaakt dus dan kan ik deze proeven en hem erna zelf maken :). Ben 13 feb jarig dus het zou wel érg goed uitkomen ? Ik woon in Hardinxveld.

 86. Wie niet waagt wie niet wint….
  Optie 1 zou het afzwemfeest (voor B diploma) van mijn dochtertje compleet maken. Ik weet niet waar ik me meer op verheug, geen zwemlessen meer of jouw taart!
  Je hoeft niet ver 😉 we wonen in Leiderdorp!
  Groetjes Marije

 87. Hoi Eef, ik ga mijn laatste uur in als 40+. Straks op 2 februari ga ik Sarah ontmoeten. Ik word dus morgen 50! Best een goede rede om een taart te mogen ontvangen. Ook al is het een weekje later. Ik ben groot fan van jou kook/bakkunsten en post best regelmatig iets op Insta als ik weer eens iets gemaakt heb van jou site. Ik zou het dan ook superleuk vinden om je eens te mogen ontmoeten inclusief taart.
  Lieve groet, Linda

 88. Fijn dat er weer een nieuwe winactie is!!!! Ik wil heeeeeeeel graag de carrotcake winnen. 17 februari word ik 30 en deze bijzondere leeftijd moet natuurlijk met een bijzonder lekkere taart gevierd worden! So pick me Please!

 89. Hallo eef,

  Ik volg jou al een tijdje op facebook .. wat maak jij mooie taarten zeg.. ik zou graag een red velvet taart willen winnen.. ik heb namelijk nog nooit een red velvet taart geproefd of gemaakt.. maar hij zal vast heerlijk smaken ,daar ben ik van overtuigd.. ik woon in Borne ( overijssel)

 90. Hi!
  Ik zou super graag die chocolade pecan caramel taart winnen, die lijkt me echt heerlijk! Zie op instagram altijd je creaties voorbij komen en dan denk ik; dit wil ik nu hebben! Maar ik weet dat als ik het zelf maak ik het nooit zo lekker zou doen als jij dus dit is echt de perfecte oplossing!
  Ik woon in Oss en Leiden, dus op zich maakt het niet uit welke van die twee plaatsen 🙂
  Liefs, Celine

 91. Red velvet.

  Och here me tiet wat ben ik daar dol op..
  Mijn vriendje en ik delen deze passie voor red velvet. En wij hebben deze twee weken herstel fase dus kunnen we samen met de lieve mensen om ons heen gaan genieten van jouw velvet.

  Dus maak me blij!! Starten maar naar Sassenheim.. ?

 92. Wat een top actie!!
  Ik zou voor optie 1 gaan en dan als eerste delen met twee heel bijzondere lieve collega’s die ondertussen twee hele dierbare vriendinnen zijn geworden.
  Ze hebben me geleerd hoe mooi vriendschap kan zijn en hoe fijn het is om echt jezelf te kunnen zijn.
  Het zijn twee prachtige dames die zo’n heerlijke taart verdienen!
  De taart mag dan helemaal naar Eindhoven de gekste!

 93. Lastig lastig lastig. Ik ben fan van jou taarten, je maakt er echte kunstwerken van. Maar …. welke mag je langs brengen? Ik denk dat ik toch voor optie 6 ga. ?
  Je moet er dan wel een stukje voor rijden, want ik zou het wel leuk vinden als je de taart in Lichtenvoorde (gelderland) komt brengen.

 94. Ze zien er allemaal zo lekker uit!! Lastig lastig…. ga toch voor nr 1! Pindakaas is een verslaving hier dus deze zal zeker in de smaak vallen.
  De reden is simpel, krijg dit zelf niet voor elkaar?
  En zal hem delen met m’n zus en familie aangezien ze bijna jarig is.
  Hij mag bezorgd worden in voorschoten.
  Liefs Patricia

 95. Op Facebook laatst helaas niet gewonnen, dus ik waag hier ook een kansje! Sinds de vorige actie met de mooie foto’s vam de taarten heb ik toch zo’n trek in een Carrot Cake. Man man, die van jou ziet er super uit dus bem er onwijs benieuwd naar!
  Ik woon in Leiden, dus ver zou je dan niet hoeven rijden!

 96. Jammie! De carrotcake is mijn favoriet! Deze staat nog op mijn To do lijstje om zelf te maken maar bezorgen in Zeist is veel fijner natuurlijk. Dan kan ik er heerlijk van genieten met mijn man en dochtertje van 2. Die kleine is nu al verzot op lekkere taartjes. En het komt perfect uit voor mijn zwangerschaps zin-in-zoet craving

 97. Hoi! Wauw! Echt een super leuke winactie. Ik volg je pas een weekje op instagram maar word echt super vrolijk van je posts! Niet alleen maar #healthy crap maar super mooie en lekkere gerechten! En je taarten, veeg mij maar op. ? De keuken in mijn studentenhuis wordt nu verbouwd, kan niet wachten tot het af is en ik lekker wat van je recepten kan gaan (proberen) te maken. Anyway, in de tijd dat ik nog in de verbouwing zooi zit zouden ik en m’n huisgenoten super graag je red velvet cake proeven! Ik woon in Rotterdam. 🙂
  Liefs, Geertje

 98. Hoi Eef! Ik kan bijna niet kiezen, maar ik ga voor de chocolade-pecan-caramel taart 🙂 In november ben ik gaan samenwonen met mijn vriend. We hebben nog helemaal geen tijd gehad om onze ouders, broers, schoonzussen etc. uit te nodigen en ze te bedanken voor alle hulp. Als drukke studenten zien we elkaar al nauwelijks, maar nu gaat hij ook nog eens bijna stage lopen, waardoor hij hier maar voor de helft van de week woont. Hoe perfect is het dan om iedereen te kunnen uitnodigen en te bedanken voor alle hulp met zo’n geweldige taart!
  En dat is natuurlijk in Groningen, de leukste (studenten)stad!

  Liefs Marjel

 99. Hoi hoi,

  Jeetje wat een keuze, maar als ik dan echt moet kiezen ga ik voor de pecan-chocolade-caramel taart .

  Waarom ik deze taart moet winnen? Gewoon, omdat die heel lekker lijkt en omdat het mij nooit niet ever gaat lukken om deze taart zelf te maken. Ik ben niet zo’n hele goede taartenbakker.

  Deze taart wordt dan mede door mijn huisgenoten opgegeten ! Aangezien onze gesprekken vaak gaan over chocolade taarten en ben&jerry ijs

 100. Chocolade caramel pecan taart ziet er echt fantastisch uit! Allemaal trouwens! Ben gek op pecannoten en caramel, ideale combinatie! Krijg echt meteen zin op te gaan bakken als ik jouw taarten zie! Top! Kan ik mijn kids mee verrassen, want die zijn er ook helemaal weg van! Helemaal top als de taart gebracht wordt, je bent van harte welkom! Onze huis staat in Helvoirt! Gezellig dorp in brabant! Wie weet tot snel! Groetjes danielle

 101. Hoi, hele goedemorgen . Wat wordt ik altijd vrolijk van al je mooie gerechten en/of baksels . En nu mag ik kiezen welke ik zou mogen winnen , moeilijke keuze , is niet te doen . Weet je wat als ik win laat ik mij wederom door jou verrassen !!! En waarom zou ik die wollen winnen : 20 febr. Moet ik een operatie ondergaan, en als alles gaat zoals gepland kom ik 22 febr . Naar huis , dat is op de verjaardag van mijn lieve man, je begrijpt ik ben dan niet in de gelegenheid op zelf iets te bakken. Dus jij en je taart zou welkom zijn ??heerlijk . Ik wacht vol spanning af . Groetjes Erna vergeet ik nog ik woon in de Gelderse Vallei prachtig gebied , om precies te zijn Scherpenzeel . Tot later

 102. Lieve Eef! Wat maak je toch mooie taarten, en niet alleen je taarten zien er goed uit maar eigenlijk alle recepten die je met ons deelt! Nu is het nog een lastige opgave om een keuze te maken uit bovenstaande taarten, maar aangezien het binnenkort Valentijn is zou de Red Velvet wel toepasselijk zijn. Ontbijten met Eefs Red Velvet taart, gewoon omdat het kan. Ik zie het al helemaal voor me. Aangezien er aardig wat verjaardagen zijn binnen de familie de komende maand, zal ik de taart eerlijk delen?. Mocht ik dan de gelukkige winnaar zijn, dan zou ik het heel gezellig vinden als je de taart in Wassenaar komt bezorgen. De koffie staat al voor je klaar.?
  Succes met het lezen van alle leuke reacties, en wat zijn het er al veel!!

  Liefs Larah

 103. Jaaa!! Natuurlijk doe ik nog eens een poging bij je mega vette winactie! Echt super leuk! Als ik mag kiezen uit een van je heerlijke taarten die er stuk voor stuk allemaal heerlijk uit zien…dan wordt mijn keuze de: Chocolade taart met pindakaas crème en karamel popcorn. En ik woon in Eindhoven!! 😀 Nu weer duimen en hopen op meer geluk! <3

 104. Wauw, wat een toffe actie. Ik zou het supergaaf vinden als je bij mij (in Oss) de carrotcake komt bezorgen :-). Ach, 1 van al die andere taarten is ook goed 😉 al weet ik dat ik met de carrotcake een paar mensen heel blij kan maken. O.a. de favo taart van mijn kleine, grote, kerel!!! Eef je bent van harte welkom!

 105. Whoop whoop! Alweer zo’n leuke en vooral lekkere winactie! Ik zou heeeeel graag de choco/pindakaas/caramel popcorn taart winnen! Deze taart vind ik wel heel bijzonder en lijkt mij ook bijzonder lekker! Yumm. Ik zou deze taart willen winnen om samen met mijn man op te eten om onze trouwdag te vieren! De dag erna is mijn man jarig, dus dan eten we er gewoon verder aan, samen met de visite! Die zullen ook erg blij worden van zo’n mooie, lekkere taart! 🙂 Dat is alleen pas in maart, maar in februari is het natuurlijk valentijnsdag, wat ook een hele goede reden is om samen van zo’n taart te smullen! En dat alles vieren we in Den Haag, waar de taart dus bezorgd kan worden.

  Liefs, Elize

 106. Hee Eef! Wat een ontzettend gave acties heb jij!
  Ik zou voor de red velvet gaan, want ik heb dat nog nooit geproefd maar ik hoor altijd dat dat een echte winnaar qua smaak is! Natuurlijk ook met Valentijnsdag om de hoek kan ik deze als single lady met mijn vrijgezelle vriendinnetjes eten om ons toch een beetje geliefd te voelen ? Wie zegt dat alleen bij mannen de liefde door de maag gaat!
  Als ik m win mag hij zowel in Leiden als in Rotterdam bezorgd worden, de keuze is aan jou!

 107. Doe mij effies een Worteltjestaart, ik wil nou eindelijk wel eens weten of dat konijn gelijk had toen hij in de bakkerszaak zei; “Vies hè?!” ?

 108. Wajooo Eef! Dat zijn de betere acties! Komt ook super goed uit dat mijn lief deze maand jarig is en ik ‘m wil verrassen met een lekkere taart.

  We zijn allebei die-hard peanutbutterlovers dus de keuze voor jouw chocoladetaart met pindakaas créme en karamel popcorn lijkt me redelijk voor de hand liggend…

  Je mag de eefsfoodmobiel warmdraaien voor een ritje naar het mooie Rotterdam, maar eet je dan ook een stuk je taart mee gezellig?

 109. Jumjum, optie 4 graag voor mij! Oreotaart ?! Zelf ben ik ook dol op bakken en zou graag eens een taartje van jouw willen proeven. Deze moet dan bezorgd worden in Velden, een klein dorpje in Limburg. Ik kan niet wachten! ???

 110. Lieve Eef, je maakt het leven voor mij knap lastig.. Ben druk bezig met afvallen dus ik moet mijn eigen bak drang zwaar onderdrukken. Maar dan zie ik die fantastische taarten op jouw site voorbij komen en dan duik ik toch de keuken in voor een replica (de laatste taart was de kokosfruittaart). Ondanks deze zoete uitstapjes is er inmiddels toch 10 kilo af, dat mag toch wel gevierd worden met… taart? Misschien wil je mij trakteren op een stukje van de (to die for) pecan caramel chocolade taart ?. Ik lees dat je al bekend bent met Rotterdam, laat Barendrecht daar nou net onder liggen!

 111. Hee Eefje!

  Ik zou heel graag de red velvet cake willen winnen! Daar ben ik namelijk gek op maar die is moeilijk te krijgen in Nederland en was bij de Starbucks al op toen ik na mijn Aziëreis weer aan het werk ging. *snik*

  De Eefmobiel mag dan on tour richting het mooie Amersfoort!

  X

 112. Zooo leuk dat je een taart weggeeft! Ik zelf zou de Red Velvet kiezen, maar als ik mijn broertje gelukkig wil maken kies ik zonder twijfel de Oreo taart. Ik denk dat ik hem daar heel gelukkig mee zal kan maken.

 113. Hallo Eefje..

  Ow my lordddd wat ziet jou red velvet taartje er prachtig uit! Ik zou een avondje met al mijn lieve vriendinnetjes regelen.. ik kan eigenlijk niet kiezen tussen al dat heerlijks.. maar ik weet dat de red velvet iedereen blij zou maken. Wij wonen helemaal in Groningen en om een lekkere red velvet taart te eten rijden we helemaal naar amsterdam.. wat zou het mooi zijn als de taart dan es een keertje onze kant op zou komen.. ? ik vertel iedereen over je winactie om de kans nog meer te vergroten.. ik hoop het zo..
  Groningen is ook zo mooi.. kom maar gauw ?

 114. Hoi Eefje, ik ga absoluut voor de pindakaastaart! Deze zag ik op facebook voorbij komen en heb jouw pagina gelijk gedeeld. Vervolgens kwam jouw tweede creatie voorbij……de Oreo….hmmm. Nou Eefje….sindsdien ben jij mijn held…..hahaha.

  Oh ja, ik woon in Renswoude!

  Fijn weekend en….tot snel dan maar?

 115. Oeeehhh wat een onwijs leuke actie! Ik zou super graag de red velvet cake willen winnen, puur en alleen omdat ik nog nooit red velvet opheb en ik mij daar voor volgens mijn vriendinnen voor moet schamen. Mocht ik winnen dan zou ik deze taart graag delen met mijn vriendinnetjes om te laten zien dat ik dan dus voor t eerst red velvet ga proeven maar ook omdat ik dan waarschijnlijk net op mijzelf ben gaan wonen, ben nu giga druk met verhuizen dus tegen die tijd kunnen een paar extra calorietjes vast geen kwaad

 116. Wat leuk! Ik zou graag een Red Velvet taart willen winnen, omdat ik deze voor mijn vriend zijn verjaardag zelf wilde maken met jouw recept maar hij mislukte, helaas (taarten niet goed gaar, dom foutje). Het zou super leuk zijn om het op deze manier goed te maken! Wij wonen in Delft 🙂

 117. Wat een leuke actie! Ik zou graag de oreo taart winnen voor alle oppassen en verzorgers die ik binnekort nodig heb. 1 maart word ik geopereerd en moet ik een weekje in het ziekenhuis blijven. Familie en vrienden worden in geschakeld om op mijn zoontje van 15 maanden te passen (fiets vreselijk graag chocolade lust) en om mij bij te staan. Ik heb eigenlijk een hekel aan zielige verhalen bij winacties maar ik zou het erg leuk vinden iedereen op taart te trakteren.

 118. Wat een heerlijke aktie!
  Nou is het zo dat mijn winkel 9 februari precies een half jaar open is. En dat moet gevierd worden…… en met een carrot cake zou dat natuurlijk heerlijk zijn…………
  En een echte carrot cake, dat weten er maar weinig hoe je een echte lekkere kan maken, dus ik ben benieuwd.
  Mijn winkel is in Katwijk, maar zelf woon ik in Valkenburg (zh).

 119. WoW! Wat moest ik ver na beneden scrollen.. zal ik nu nog wel gelezen worden, Hihi ;-)!

  Wij ( man – zoon en ik ) gaan voor taart nummer 1!! En waarom? Vanaf mei gaat Arjan 6,5 maand naar Afghanistan, dat is natuurlijk al helemaal niet leuk, maar wat het nog een tikkeltje erger maakt.. er is daar geen pindakaas en we kunnen het ook niet opsturen..
  Dus een mega lekkere pindakaas popcorn caramel taart is zo welkom hier om nog met zijn 3’en van te genieten!!! En Eef, we mogen dan wel met onze handen eten toch???
  We wonen trouwens in Hazerswoude Rijndijk!

 120. Het lijkt me superleuk om de Chocoladetaart met pindakaas crème & karamel popcorn met mijn zusje te kunnen delen! Ze heeft volgende week de presentatie van haar profielwerkstuk en gaat daarna beginnen aan haar eindexamens, de laatste loodjes voordat ze aan haar wereldreis gaat beginnen. Om extra te laten merken dat ik – nu al – supertrots op haar ben, zou het een geweldig cadeau zijn om haar te verrassen met een taart! Ze woont zelf nog in Deventer, maar afleveren in Utrecht is ook geen probleem, dan ga ik er zelf mee op pad 🙂

 121. Hello Eef!
  Ik zag je berichtje op Facebook en het lijkt mij heerlijk om een keer een taart van jou te proberen.?
  Ik ben eind februari jarig en zou de taart graag willen delenen met mijn lieve vriendinnen en familie.????
  Hij mag in Leiden bezorgd worden?

  Liefs Rosinta

 122. Ik wil graag de popcorntaart winnen! Omdat dit mij een hemelse combi lijkt! Enne popcorn kan altijd toch?! 😉 deze taart wil ik graag delen met mijn ouders en schoonouders omdat ze ons hebben geholpen tijdens onze verbouwing die nu bijna klaar is! Dat is wel een taart waard vind ik en aangezien ik zelf (nog) niet kan bakken in onze nieuwe keuken.. is dit helemaal super! En ohja mijn zus mag ook een stukje aangezien ze mij getipt heeft met Eefsfood en altijd jouw lekkere taartjes doorstuurt! Kortom, kom naar Tiel 😀

 123. Ik ga graag voor optie 1 en de reden dat ik wel een heerlijke taart wil winnen is omdat mijn lieve vriend de 13de februari jarig is! En hoe beter dat te vieren dan met zo’n heerlijke taart van jou!
  Hij mag dan bezorgd worden in het mooie Aalten.

 124. Yeahhhh nog een keer kans maken op een taart van EEF!!
  Omdat je zulke heerlijke dingen maakt en ik mezelf soms moet bedwingen om, als ik een “baksel van eef” heb gemaakt, niet alles in een avond op te eten..!
  De Chocolade Pecan Caramel Taart klinkt als muziek in mijn oren. Zeker nu het “opletten” weer begonnen is. Maar… een dag (Okeee, meestal 2 dagen..)in de week eet ik lekker wat ik echt lekker vind en waar ik op dat moment echt trek in heb… Dus dan kan ik die ene dag toch echt “geoorloofd” heel veel taart eten! haha!

  Het is verder een thuis-wedstrijd voor je.. want woon in Leiden. 😉

 125. Dag Eefje,

  Ik zou gaan voor optie 2, de enige echte carrotcake. Waarom ik deze taart zou willen winnen? Maandag verwende ik mezelf na het werk met een heerlijk versbelegd broodje van verse bakker. In de trein genoot ik hapje voor hapje. Ik realiseerde mezelf, dat ik mezelf soms wat meer zou mogen kietelen. Vastbesloten heb ik mezelf nu verplicht wekelijks een verwenmomentje in te lassen. Het kan gaan om een lekker vers broodje van de bakker, een heerlijke speciale koffie of een lekker stukje taart. Deze hele mooie carrotcake zou mooi passen in het wekelijkse verwenmomentje, want wat zal ik daar van genieten! Waar de heerlijke taart afgegeven mag worden? Het Brabantse Tilburg.

 126. Graag taart nr 1. Voor mijn broer hij is zaterdag 11 februari jarig.
  Afgelopen jaar, na het overlijden van mijn man, zijn mijn broer schoonzus er altijd voor mij geweest. Op deze manier een bedankje.
  Zij wonen in Zoetermeer. Ik zou het geweldig vinden??

 127. Hi Eef! Wat zijn er al veel reacties zeg… maar ik ga het toch ook proberen! ?
  Mijn beste vriendin Kim viert zaterdag haar verjaardag en ik kan geen beter cadeau verzinnen dan een taart van de jou. Kim noemt mij vaak de ‘Masterchef’ van onze vriendinnengroep. ? Maar ik weet wel heel erg zeker dat als jij de taart maakt, hij helemáál top smaakt!
  Omgeving is Leiden… ik ga duimen! ?

 128. Oh… weer zo’n lekkere foute actie…. wat zie de verschillende opties er weer fabuleus uit.. OMG.. Hoe doe je het toch. Geweldig!!!!
  Wij zouden graag optie 6 willen winnen en dan speciaal voor mijn stiefmoeder. Die is net terug van vakantie waar ze op dag 2 is gevallen en een botje in haar voet heeft gebroken. Ze zit nu veel thuis (zo niet haar ding) en het super leuk vinden om met de kleinkinderen bij oma lekker een taartje te gaan eten en even het “thuiszitten ” op te leuk en!

 129. Ahhhh… die Carrotcake lijkt me heerlijk om te winnen! Waarom? Omdat ik de vorige keer niet gewonnen heb en ik carrotcake echt de allerlekkerste taart vind! ??ik woon in Middelharnis

 130. Hi Eef!! Wat een feest dat er weer een taart te winnen is deze maand!! Ik zou eigenlijk niet kunnen kiezen, maar dan gaat toch mijn voorkeur naar de Redvelvet! De combinatie van smaak en kleur zorgen voor een puur genietmomentje! Mijn vriend en ik gaan eind deze maand verhuizen en zouden graag jou taart eten als wij met onze familie en vrienden de koop van ons eerste huisje vieren! Dit feestje is in Den Haag 🙂
  Ga vooral door met al je heeeeerlijke creaties!!!
  Groetjes, Maud

 131. Hoi Eef, indoe nog een poging en ga voor de Red velvet. Ik wil geen zielig verhaal houden. Maar gun mijn ouders en ons als kinderen nog de laatste verjaardag van mijn moeder te mogen vieren. Ze is in de ‘winter’ van haar leven. 22-2 hoopt ze 72 te worden, maar vecht hard tegen een hersentumor. We proberen alkes te vieren, vandaar de poging?.

 132. Hé Eef!
  Super leuke actie natuurlijk! Wat een heerlijke combinaties, water loopt me al in de mond als ik naar de foto’s kijk haha.

  Het lijkt me super leuk om de Red Velvet te winnen. Het zou geweldig zijn als ik een zelfgemaakte taart van jou kan winnen. Lijkt me helemaal geweldig als dat voor mijn verjaardag kan op 28 februari ;p Normaal gesproken maak ik zelf alle taarten, maar aangezien we net op mijn verjaardag gaan verhuizen zit dat er helaas niet in dit jaar 😉

  Oh ja, ik ga verhuizen naar Doornspijk, een klein plaatsje in Gelderland.

  Groetjes Berdine

 133. Ik zou enorm graag de laatste taart willen!
  Ik ben afgelopen zondag verhuisd, maar helaas is er geen oven. en ik houd zelf ontzettend van bakken.

  Nu is komende maand ook mijn verjaardag, dus een taart zou ideaal zijn. Zodat ik aan mijn vrienden, die niets anders van mij gewend zijn, ook kunnen genieten!

 134. Hoi Eef

  Wat leuk dat je taart verloot! Lekker origineel (letterlijk!)
  Lastig op te kiezen tussen al dat lekkers, maar ik zou voor de pecan caramel gaan want ik ben dol op pecannoten, alle noten eigenlijk…
  Als ik ze niet win wil ik ze zeker zelf eens proberen maken! Net als veel andere recepten want je site staat natuurlijk vol met lekkers…

  Ik kom uit Stekene in België, vlakbij Hulst in Nederland (de grenspaal staat in m’n straat).

 135. Ik zie het via me f.b vrienden en familie jou overheerlijke taarten, dus ik dacht ik klik erop en was erg benieuwd er naar. Wat zien ze er heerlijk uit en vindt het al knap dat je mooie en verschillende variaties van taarten maakt. Ik doe je niet na hahaha het enigste wat ik wel eens maak dat is boterkoek en hoogstens 1 keer in de 3 jaar of langer een appeltaart. Me mannetje is gister 55 geworden en we vieren het zondag met onze 3 kinderen schoonzoons en 2 kleindochtertjes zijn verjaardag laat in de middag met bowlen en daarna een etentje, dan zou het toch heerlijk zijn om voor die tijd een lekkere taartje van jou eerst van kunnen genieten, zo moeilijk om te kiezen, zou zeggen jij mag kiezen. En moet ik kiezen dan doe ik de chocolade caramel.

 136. De oreotaart met witte chocolademousse lijkt mij echt super lekker! Weer een gelegenheid om familie en vrienden uit te nodigen om deze heerlijke taart op te eten!!
  Waarom? We hebben nog steeds niet met iedereen gevierd dat mijn man sinds half november zijn eigen bedrijf heeft. Goede reden voor een feestje toch?!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *