Recept
2017-01-16 13:06:18
Serves 1
Printen
Voorbereiding
5 minuten
Totaal
7 minuten
Ingrediënten
- 175 gram kokosyoghurt
- 150 gram bevroren ananas + een paar extra stukjes
- 1 passievrucht
- 2 el kokosrasp
- stukjes amandel/amandelschaafsel
- een swirl honing (optioneel)
Materiaal
- staafmixer met maalbakje
- lepel
Bereidingswijze
- Haal eerst de ananas uit de vriezer en doe deze alvast in het maalbakje van de staafmixer en laat een paar minuten staan.
- Voeg dan de kokosyoghurt toe samen met 1 el kokosrasp. Maal dit tot je een gladde en zachte ijssubstantie hebt. Soms moet je even helpen door met een lepel mee te roeren omdat er een klont in ontstaan.
- Schep het ijs in een schaaltje en maak af met de inhoud van een passievrucht, een paar stukjes ananas, amandel en kokosrasp.
Eefsfood https://eefsfood.nl/
