Recept
2016-11-20 11:49:07
Porties: 2
Printen
Voorbereiding
5 minuten
Kook/baktijd
15 minuten
Totaal
20 minuten
Ingrediënten
- 2 Naan broden
- 6 grote champignons, dunne plakjes
- 80 gram geitenkaas, verbrokkeld in stukjes
- 4 plakjes ontbijtspek, in stukjes gescheurd
- 1/2 rode ui, in halve ringen
- 2 el tomatenpuree
- 2 el crème fraîche
- 2 tl Italiaanse kruiden
- peper
- salade mix/rucola (optioneel)
- balsamico stroop (optioneel)
Materiaal
- bakplaat
- bakpapiertje
Bereidingswijze
- Voordat je ook maar iets gaat voorbereiden zet je eerst de oven aan op 190 graden.
- Leg dan de Naan broden op de bakplaat met een bakpapiertje eronder.
- Meng de tomatenpuree met de crème fraîche en doe hier ook flink wat peper en de Italiaanse kruiden bij. Smeer dit gelijkmatig over de broden heen.
- Leg hier dan de plakjes champignon en uien verdeeld overheen.
- Doe dit dan ook met de geitenkaas en stukjes spek.
- Bak af tot de randjes krokant zijn, de geitenkaas bruine randjes heeft, en de spek een beetje crispy is. Ongeveer 15 minuten.
- Maak dan af met een handje rucola en een swirl balsamico stroop.
Notities
- Lekker als diner, of snij er stukjes van en je hebt een mega lekker borrelhapje.
Eefsfood https://eefsfood.nl/