Welkom op mijn nieuwe website!

Dag lieve lezer, 

Super leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn gloednieuwe website! Om er een feestweek van te maken staan er maar liefst 4 nieuwe recepten online (27/10) en alleen de eerste week zal daar dagelijks eentje bij komen. 

Dat heeft eventjes geduurd zeg. Tenminste, het voelt alsof ik hier ruim 2 maanden mee bezig ben geweest maar dit waren slechts 3,5 week. Misschien zien sommige van jullie amper verschil maar het is een wereld van verschil met mijn vorige website. Lees HIER waarom ik aan een nieuwe site ben begonnen. Logo is hetzelfde maar de layout van de homepage is flink veranderd. Vooral als je de site opent op je computer ipv je telefoon kun je dat verschil goed zien. Als ik zelf andere sites en blogs bezoek hou ik ervan als het strak en overzichtelijk is, het gaat immers vooral om de recepten! Dat is op deze site ook wel terug te zien. Dat is de bedoeling tenminste. 

Ik vind hem zelf heel mooi geworden (gelukkig maar, haha) en ik ben er best wel trots op! Maar ik ben natuurlijk ook super benieuwd wat jullie ervan vinden. De webshop is er nog niet helemaal van gekomen. Hoewel er ideeรซn zat zijn hebben we dit toch nog even uitgesteld. Misschien komt dit in de toekomst nog. Wat zou jij bij mij willen/kunnen bestellen? 

Wat wel nieuw is, is de nieuwsbrief! Hier kun je je voor inschrijven en dan krijg je eens per week een mailtje met hierin alle recepten en berichten die ik de afgelopen week heb geupload. Zo mis je dus niks! Ik heb zoveel mogelijk gecontroleerd en op fouten gecheckt maar ongetwijfeld zijn er nog een paar te vinden. Kom jij er 1 tegen? Laat het mij dan alsjeblieft weten! Dan kan ik er gelijk iets aan doen. Stuur even een berichtje op Instagram, een mailtje of gebruikt een contact formulier. Die kun je helemaal linksboven op de pagina vinden. 

Vanaf nu kun je op eefsfood.nl minimaal 3 recepten per week verwachten. Ik heb eindelijk een beetje vooruit kunnen werken en er staat een handje vol recepten te wachten om door jullie gelezen en gemaakt te worden. Ook gaat mijn steun en toeverlaat Leroy geregeld een koffie gerelateerd artikeltje voor jullie schrijven. 

Een luchtkus vol confetti is voor jullie! Liefs, Eef
img_0258

11 reacties op “Welkom op mijn nieuwe website!

 1. Hoi Eef! Ik vind je nieuwe website heel mooi geworden, complimenten!! Ik vind het alleen jammer dat je recepten moeilijk te pinnen zijn vanaf mijn telefoon (een groot fan van Pinterest hier), heb je plannen om daar iets mee te doen toevallig (zoals een Pin-knop bij de recepten of een Pinterest-account waar al je recepten op verschijnen)? ๐Ÿ™‚
  Daar zou ik veel gebruik van maken in ieder geval ๐Ÿ˜€
  Groetjes!

  1. Dankjewel! Goed dat je dat zegt. Volgens mij had ik dat bij mij vorige website wel. Ik gebruik eigenlijk geen Pinterest maar ik heb wel een account. Dat is nog eventjes een dingetje waar ik achteraan moet ๐Ÿ™‚ Fijne zondag! Groetjes

   1. Pinterest, daar moet je zijn Eef! Dus hup, alles naar je account op pinterest. ๐Ÿ™‚
    Je hebt een prachtige website en heerlijke recepten, deel ze!
    Zie ik je daar?

  1. Als de website bekijkt op je computer zie het het helemaal rechts onderin staan.
   Ik ben er nog mee bezig dus het kan nog eventjes duren voor je de eerste ontvangt ๐Ÿ™‚

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *