Blog

Welkom op mijn nieuwe website!

Dag lieve lezer, 

Super leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn gloednieuwe website! Om er een feestweek van te maken staan er maar liefst 4 nieuwe recepten online (27/10) en alleen de eerste week zal daar dagelijks eentje bij komen. 

Dat heeft eventjes geduurd zeg. Tenminste, het voelt alsof ik hier ruim 2 maanden mee bezig ben geweest maar dit waren slechts 3,5 week. Misschien zien sommige van jullie amper verschil maar het is een wereld van verschil met mijn vorige website. Lees HIER waarom ik aan een nieuwe site ben begonnen. Logo is hetzelfde maar de layout van de homepage is flink veranderd. Vooral als je de site opent op je computer ipv je telefoon kun je dat verschil goed zien. Als ik zelf andere sites en blogs bezoek hou ik ervan als het strak en overzichtelijk is, het gaat immers vooral om de recepten! Dat is op deze site ook wel terug te zien. Dat is de bedoeling tenminste. 

Ik vind hem zelf heel mooi geworden (gelukkig maar, haha) en ik ben er best wel trots op! Maar ik ben natuurlijk ook super benieuwd wat jullie ervan vinden. De webshop is er nog niet helemaal van gekomen. Hoewel er ideeΓ«n zat zijn hebben we dit toch nog even uitgesteld. Misschien komt dit in de toekomst nog. Wat zou jij bij mij willen/kunnen bestellen? 

Wat wel nieuw is, is de nieuwsbrief! Hier kun je je voor inschrijven en dan krijg je eens per week een mailtje met hierin alle recepten en berichten die ik de afgelopen week heb geupload. Zo mis je dus niks! Ik heb zoveel mogelijk gecontroleerd en op fouten gecheckt maar ongetwijfeld zijn er nog een paar te vinden. Kom jij er 1 tegen? Laat het mij dan alsjeblieft weten! Dan kan ik er gelijk iets aan doen. Stuur even een berichtje op Instagram, een mailtje of gebruikt een contact formulier. Die kun je helemaal linksboven op de pagina vinden. 

Vanaf nu kun je op eefsfood.nl minimaal 3 recepten per week verwachten. Ik heb eindelijk een beetje vooruit kunnen werken en er staat een handje vol recepten te wachten om door jullie gelezen en gemaakt te worden. Ook gaat mijn steun en toeverlaat Leroy geregeld een koffie gerelateerd artikeltje voor jullie schrijven. 

Een luchtkus vol confetti is voor jullie! Liefs, Eef
img_0258

11 reacties

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet weergegeven.

Je winkelmandje is nog leeg.