Recept
2016-10-05 13:24:41
Porties: 10
Printen
Voorbereiding
15 minuten
Totaal
1 uur
Ingrediënten
- 200 gram cornflakes
- 150 gram pindakaas
- 30 gram kokosolie
- 2 el agave siroop
- 150 gram pure chocolade
- 2 el Nutella
- handje gehakte hazelnoten
- mespuntje zout
MATERIAAL
- keukenmachine
- cake blik
- een velletje bakpapier
- steelpan
Bereidingswijze
- Bekleed het cake blik met een velletje bakpapier.
- Maal de cornflakes fijn in de keukenmachine.
- Verwarm de pindakaas en kokosolie in een steelpan totdat het vloeibaar is.
- Voeg dit dan toe aan de gemalen cornflakes samen met het zout en de agave siroop. Maal alles goed door elkaar.
- Stort dit mengsel dan in het cake blik en druk het goed aan.
- Smelt de chocolade au bain marie samen met de Nutella. Giet dit dan op de cornflakes en strijk dit gelijkmatig glad. Strooi de gehakte hazelnoten eroverheen.
- Zet dit een uur in de vriezer en snij er dan 10 repen van.
- Het beste te bewaren in de vriezer, 15 minuten voor het opeten uit de vriezer halen.
Eefsfood https://eefsfood.nl/