Blog

Een nieuwe website! Alweer?

Een nieuwe website.. Maar deze heb heb je toch nog niet zo lang?

Dat klopt! De huidige eefsfood.nl is nog geen 1,5 jaar in de lucht. Laten we beginnen bij dat ik mijn website nog steeds mooi vind maar er toch wat dingetjes aan missen. Als je bezoekers aantallen weinig tot niet stijgen ga je ook echt nadenken over of dat aan je site zelf ligt. Hoewel ik regelmatig te horen krijg dat lezers mijn website mooi en overzichtelijk vinden (heel veel dank daarvoor) kan het altijd beter! 

Vorige week zat ik met goede vriend (alleskunner & coffee lover) Leroy aan tafel. Zonder Leroy had ik nooit een logo gehad en laat staan een website. Ik prijs me nog elke dag gelukkig met al zijn hulp afgelopen jaren! We namen even kritisch mijn site onder de loop en kwamen al snel tot een paar verbeteringen. Eigenlijk was er binnen een half uur al besloten dat EEFSFOOD 3.0 ging komen. 

Ik moest toch nog van webhost verhuizen en daar zat ik al maanden tegenaan te hikken. Eigenlijk is dit nu de perfecte timing! Wij zijn keihard met 3.0 bezig terwijl 2.0 nog gewoon online is (ja er was 2 jaar geleden ook nog een 1.0 versie van eefsfood.nl). Onze deadline is ergens begin november. Wellicht ben ik dan wel even offline, maar dat weet ik nu nog niet. 
eefsfood-logo

Oh hij wordt zo mooi! Ik kan echt niet wachten tot hij af is en jullie ‘m kunnen zien. Maar er moeten eerst nog zo’n kleine 200 recepten handmatig worden overgezet + nog 1000 andere dingen. En dat lieve mensen, is nou niet heeeeel erg leuk om te doen! Maar het gaat het zo waard zijn! Dit wordt echt de site waar ik jaaaaren mee vooruit moet kunnen. 

WAT KUN JE O.A. VERWACHTEN VAN EEFSFOOD 3.0?

– Een homepage waar veel meer te beleven valt (zeker via je laptop)
– Leroy die mij gaat helpen met het schrijven van toffe koffie hotspots
– Een aantal nieuwe recepten om mijn 3.0 site te vieren, waaronder van deze appel-stroopwafel cupcakes (zie foto van deze post)
– Iets meer/uitgebreider de aandacht voor mijn catering(klussen)
– Beter overzicht ten opzichte van mijn site nu. Lees: minder grote foto’s, meer te kiezen opties.
– Ennnnn het aller aller spannendst!! EEN WEBSHOP! Jaja, ik geloof het zelf ook nog niet helemaal. Sowieso klein beginnen met een aantal dingetjes. Later kijken of dat misschien uitgebreid kan worden. Maar die plannen moeten ook nog worden uitgewerkt. Maar de kans is groot dat jij binnenkort bijvoorbeeld mijn granola kunt bestellen.

Ik heb er zin in! Ik hoop echt dat het een boost gaat geven aan mijn bezoekersaantallen plus het plezier voor jullie om mijn site te bezoeken, te vergroten. Als jullie nog suggesties hebben kun je mijn die nu nog laten weten.

Ik ga weer snel verder met het overzetten van de recepten! 

Liefs,
Eef

 

No Comments

Comments are closed.

No products in the cart.