Recept
2016-10-05 13:14:07
Serves 6
Printen
Voorbereiding
5 minuten
Kook/baktijd
15 minuten
Totaal
25 minuten
Ingrediënten
- 1 blikje croissant deeg voor 6 stuks (groot)
- ongeveer 8 el witte chocoladepasta (ik gebruikte Blondie van Le Pain Quotidien)
- 3 handjes bevroren frambozen
- kokosrasp + extra frambozen te garnering
Bereidingswijze
- Zet de oven aan op 200 graden.
- Rol het deeg helemaal uit en smeer deze dan volledig in met een laagje witte chocoladepasta.
- Verkruimel de frambozen (wanneer de nog bevroren zijn) hier overheen.
- Rol het deeg dan in de breedte op, anders krijg je wel een hele dikke rol!
- Snij deze rol vervolgens in plakjes van ongeveer 2 centimeter.
- Leg ze losjes op de platte kant tegen elkaar aan op een bakplaat met bakpapiertje. Het gaat nog rijzen in de oven dus dan bakt het tegen elkaar aan.
- Bak dit 15 minuten in de voorverwarmde oven. Laat ongeveer 15 minuten afkoelen en garneer dan met wat extra frambozen en wat kokosrasp.
Notities
- Als je bovenstaand recept aanhoudt krijg je 2 keer zoveel als op de foto. Als je het recept halveert krijg je de hoeveelheid van de foto.
Eefsfood https://eefsfood.nl/