Recept
2016-10-05 13:20:23
Serves 2
Printen
Voorbereiding
10 minuten
Kook/baktijd
8 minuten
Totaal
20 minuten
Ingrediënten
- 160 gram ongekookte pasta naar keuze
- 1 zak verse spinazie (300 gram)
- 1 grote bak champignons, in grove stukken
- 1 flinke el rode pesto
- 3 el creme fraiche
- 2 uien, fijngesnipperd
- 2 teentjes knoflook, fijn geperst
- 2 handjes parmezaanse kaas
- 2 el geroosterde pijnboompitten
- 1 tl paprikapoeder
- peper
- zout
- olijfolie
Bereidingswijze
- Breng alvast een pan water aan de kook voor de pasta.
- Neem een grote wok en doe hier een scheutje olijfolie in. Bak hierin de ui, knoflook en paprika poeder. Snij de champignons en grove stukken en voeg deze dan ook toe. Bak voor een paar minuten mee.
- Als het goed is kookt je water nu. Doe de pasta in de pan. Ik gebruikte een pasta die maar 6 minuten hoeft te koken.
- Doe dan de spinazie in de wok erbij en laat langzaam slinken. Doe dan de pesto en crème fraiche erbij en roer dit er doorheen tot er een saus ontstaat. Maak verder op smaak met peper en zout.
- Als de pasta gekookt is voeg je dit toe aan de saus en roer het allemaal door elkaar.
- Schep op 2 borden, doe er een handje parmezaan snippers overheen en maak af met de pijnboompitten.
Eefsfood https://eefsfood.nl/