Recept
2016-10-05 14:14:26
Serves 3
Printen
Voorbereiding
10 minuten
Kook/baktijd
15 minuten
Totaal
30 minuten
Ingrediënten
- 1/2 blikje deeg voor croissant (groot)
- 100 gram zachte geitenkaas
- een handje pecan noten
- 3 handjes verse spinazie
- 1 el amandelschaafsel
- honing
- peper
- zout
Bereidingswijze
- Zet de oven aan op 200 graden
- Rol het deeg uit het blikje en snij op de helft door. Met de andere helft kun je nog iets anders maken of je kunt het recept verdubbelen dan heb je het hele blikje nodig.
- Verbrokkel de geitenkaas over de lap deeg en verdeel vervolgens de pecan noten hiertussen.
- Swirl dan een beetje honing over het geheel.
- Bekleed het met een laag spinazie. Voor het oprollen is het wel handig als je de spinazie mooi plat en een beetje dakpansgewijs neerlegt.
- Rol het in de breedte op. Snij hier 8 tot 10 plakken van en leg deze plat en losjes tegen elkaar op een bakplaat met een bakpapiertje erop.
- Strooi het amandelschaafsel eroverheen en bak het af in 15 minuten.
- Vers het aller lekkerst!
Eefsfood https://eefsfood.nl/