Recept
2016-10-22 11:19:06
Serves 1
Printen
Voorbereiding
20 minuten
Totaal
20 minuten
Ingrediënten
- 250 gram rauwe bloemkool
- 1/2 zakje veldsla
- 2 tomaten, in blokjes
- 1/2 avocado, in blokjes
- 3,5 cm chorizo, in kleine blokjes
- 1 el zonnebloempitten, geroosterd
- basilicum-knoflook dressing, linkje voor het recept staat onderaan dit bericht
Bereidingswijze
- Snij de bloemkool in grove stukken. Doe dit in de keukenmachine en maal het tot 'couscous'.
- Meng dit samen met de veldsla en blokjes tomaat.
- Bak de chorizo tot het krokante randjes heeft.
- Verdeel dan de avocado en chorizo over de salade.
- Maak af met de dressing en zonnebloempitten.
- Smullen!
Notities
- Ik eet dit als maaltijd salade. Maar je kunt het ook als side dish maken bij een ander gerecht, dan is het goed voor ongeveer 4 personen.
Eefsfood https://eefsfood.nl/
Klik HIER, voor het recept van de dressing