Toffe zaken

Ontbijt Le Pain Quotidien (de Pijp) + winactie!

Vlak voor mijn vakantie had ik nog iets anders leuks te doen namelijk, eten! Ik was door Rebecca van www.mytravelboektje.com uitgenodigd voor een blog ontbijt bij Le Pain Quotidien in de Pijp, Amsterdam. Ik had hier nog nooit van gehoord. En dat terwijl ze wereldwijd vestigingen hebben.. En omdat ze voornamelijk in Amsterdam zitten, en daar woon ik niet. Dus ja! Er kwam zoveel overheerlijk eten op tafel dat ik niet eens alles op de foto heb kunnen krijgen. Wel een hoop! En dat laat ik jullie nu zien. Te tafel was prachtig aangekleed en er stonden zelfs naambordjes. Kijk nou hoe leuk?! Uitleg winactie staat onderaan dit bericht. 

fullsizerender-2

Als eerst kregen wij de detox bananensplit! Dit is oa soja yoghurt, banaan, kurkuma en agave siroop. Voor de liefhebber, hartstikke vegan ook nog eens.img_61781
Hierna werd de hele tafel volgezet. Waaronder deze toast met avocado. Echt DE BOM!
fullsizerender-3
Er kwamen ook allemaal smoothies en sapjes voorbij. Een tijdelijke seizoenstopper was een watermeloen splash. Ik heb deze niet eens geproefd.. het was zoveel! Watermeloen is ook niet helemaal mijn ding maar het zag er echt heel goed uit. De mandjes met al het mooie brood erin hebben mijn camera ook gemist. We kregen deze plankjes erbij met hartig beleg erop.
fullsizerender-2-2
Er stond ook zoet beleg op tafel. Super lekkere jam en hun beroemde Blondie (witte chocolade pasta). Dacht je dat je alles gehad had? Kwamen er nog toetjes in overvloed! Waaronder dit getoaste brioche broodje met Blondie en rood fruit. Oooh zo lekker!
fullsizerender-4
Ook nog bakjes met vers fruit, mini brownies en ik denk de lekkerste wentelteefjes ooit!
img_6201
Ik stond echt op ontploffen maar toch ging er nog een wentelteefje in, oh en nog een mini brownie en ja die halve brioche kan ik toch ook niet laten liggen? Kan iemand mij naar de bushalte rollen? We kregen ook nog een hele toffe goodiebag. Waar oa een mooie fles olijfolie, een pot Blondie en jam in zat. Ook, wat ik echt super leuk bedacht vond zat er een starter voor een zuurdesem brood in. Ik ging die middag op vakantie en heb helaas niemand op tijd kunnen vinden om dit broodje te verzorgen.

fullsizerender-5
Of ik jullie zal aanraden om hier te gaan eten? Zo, echt wel! Er zijn 5 vestigingen in Amsterdam maar ze zijn bezig met een 6de locatie hier. Ben je benieuwd wat ze zoal op de menu kaart hebben staan? Klik dan HIER

WINACTIE – WINACTIE – WINACTIE – WINACTIE – WINACTIE – WINACTIE – WINACTIE – WINACTIE 

En nu mag ik dus een ontbijt bij LPQ weggeven voor 2 personen. Nou ik kan je vertellen, dat wil je! Wat moet je hiervoor doen? 1. Volg mij op Instagram EEFSFOOD 2. Tag hier de persoon die met je mee mag 3. Vertel er ook even bij waarom 4. Geen must maar like je ook even mijn EEFSFOOD Facebook ? Maandagochtend 11 juli maak ik een winnaar bekend op Instagram.

Liefs,
Eef

No products in the cart.