Recept
2016-10-19 11:05:15
Printen
Voorbereiding
5 minuten
Kook/baktijd
20 minuten
Totaal
25 minuten
Ingrediënten
- 150 gram havermout
- 100 gram cashew noten, in grove stukken (Jan Gotjé)
- 2 handjes Paleo 'broodmix' (bestaat uit zonnebloempitten, lijnzaad, pompoenpitten, sesamzaad, amandelen)
- 50 gram coconut syrup dark (Bio Today)
- 35 gram kokosolie, gesmolten
- 5 tl speculaas kruiden (Green Gypsy)
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 160 graden.
- Hussel alle ingrediënten goed door elkaar.
- Verdeel dit over de bakplaat waar een bakpapiertje op ligt.
- Bak dit ongeveer 20 minuten. Schep het elke 5 minuten om.
- Haal de granola uit de oven als het een mooi egaal bruine kleur heeft.
- Laat volledig afkoelen en stop het in een luchtdichte pot. Hierin blijft het minstens 1 week krokant.
Eefsfood https://eefsfood.nl/