Blog

Verjaardagsfeest voor 60 man – catering

Zaterdag 16 april mocht ik weer een catering verzorgen! Hapjes voor 60 man. Het was weer fantastisch om te doen, zeker met de hulp van mijn lieve vrienden Leroy & Tara Lee. Alles liep gesmeerd en ik heb echt bizar veel positieve reacties gekregen en daarvan heel hard genoten natuurlijk. Daar sta je toch al die tijd voor in de keuken! Hieronder neem ik jullie mee terug naar het feestje en laat ik zien welke hapjes wij hebben uitgedeeld.

Daar zijn we weer! In het bloemenbed in Noordwijk. Een half jaar geleden deed ik hier ook een catering voor een bruiloft van 100 man. Dat verslagje kun je HIER lezen! Toen maakte ik 2 buffet tafels maar nu maakte ik er gangen van, 7 gangen! Kom je uit omgeving Noordwijk en zoek je nog een toffe locatie voor een feestje? Ga hier zeker even kijken!

Voordat we met ronde 1 begonnen, zette we overal stokbrood neer met mijn zelfgemaakte smeersels. Humus, tonijnsalade & kruidenboter! Geen feest zonder stokbrood met smeersels als je het mij vraagt. Gelukkig was de jarige het daar ook mee eens.
11

Ronde 1! Een rijstsalade met olijven, lente ui, zongedroogde tomaatjes en pijnboompitten. Klinkt misschien saai maar het zijn allemaal zulke flinke smaakmakers dat er verder alleen wat olijfolie, peper en zout nodig is. 12

Ik vulde de glaasjes en mijn superteam bracht het rond bij de gasten. Kijk ze eens shinen! 13-2

Ronde 2! Groente groentesoep van courgette, broccoli en prei met daarin gegrilde groene asperges. Op de soep ging crème Fraîche en kruim van krokante Serranoham. 10-2

Ronde 3! Wortel, paprika & komkommer met een gegrilde paprika-feta dip. 9

Ronde 4! Witlof schuitjes gevuld met een salade van witlof, appel, walnoten, rozijnen, ei en bieslook met een kerrie-mayo dressing. 8

Ronde 5! Gehaktballetjes in pindasaus. 6

Ronde 6! Tijd voor iets zoets. Eerst komt de tiramisu aan de beurt. 5

Ronde 7! Bij koffie en thee hoort.. TAART! Pecannoten taart met vanille-kaneel slagroom. 2

Ik heb zo enorm genoten! Wij alle 3 en de gasten ook. Hier word ik nou echt blij van.

Liefs,
Eef

No products in the cart.