Blog

MyMuesli + toffe actie

Kennen jullie MyMuesli al? Nee? Nou ik ook niet hoor, tot een week geleden.. Ik ben enthousiast! 

Bij MyMuesli kun je je eigen muesli zelf customizen met meer dan 80 verschillende ingrediĆ«nten. Ze hebben ook een heleboel keuze uit ‘al gemixte’ muesli’s en granola’s. Ik bestelde er 3! Voordat ik laat zien welke dat zijn vertel ik welke leuke actie ze hebben bedacht. 

Ga jij ook een feestje vieren tijdens koningsnacht en/of dag en wil je wel eens iets anders dan een gebakken ei met kaas als anti-kater ontbijt? Mymuesli bedacht ‘my worst hangover muesli’, hoe leuk is dat? Deze muesli is speciaal samen gesteld hiervoor. De mix zit vol met voedingstoffen die je weer snel wat beter moet laten voelen na een goed feestje. 
img_6137
Bij besteding van 10 euro krijg je zo’n koker (ruim een halve kilo) met hangover muesli gratis opgestuurd! Gebruik deze link voor het bestellen van je muesli. http://nl.mymuesli.com/eefsfood

Ik vind het echt een aanrader. Super leuke en lekker combinaties hebben ze! Die vind je niet zomaar in de supermarkt. Heb ik je nog niet overtuigd? Dan laat ik hieronder even zien welke muesli’s ik heb besteld. 

BERRY WHITECHOCO MUESLI
img_6109
CHERRY CHOC GRANOLA
img_6119
MANGO
img_6122
Je krijgt het opgestuurd in zo’n toffe koker. Waar je het ook in kunt bewaren!
img_6142

No products in the cart.