Recept
2016-09-26 22:58:11
Serves 2
Printen
Voorbereiding
15 minuten
Kook/baktijd
15 minuten
Totaal
20 minuten
Ingrediënten
- 4 kleine zoete aardappels
- 1 courgette
- 2 portobello's
- 2 sjalotten, fijngesnipperd
- 1 eetlepel pompoen pitjes
- 1 tl Garam Masala kruiden
- parmezaanse kaas
- melk + klontje boter
- olijfolie
- peper
- zout
MATERIAAL
- spirelli
- grill pan
Bereidingswijze
- Schil de aardappels en snij deze in blokjes. Kook gaar in ongeveer 15 minuten!
- Snij de portobello's in dunne plakken en grill deze.
- Bak in een beetje olijfolie de sjalotjes samen met de Garam Masala kruiden. Haal deze dan uit de pan.
- Laat de koekenpan op het vuur staan en doe hier nog een klein beetje olijfolie bij. Bak dan even kort de courgetti.
- Rooster dan in dezelfde pan de pompoen pitten.
- Giet de aardappels af en stamp het fijn. Breng dan op smaak met een scheut melk, boter, peper, zout en de gebakken sjalotjes.
- Schep het op je bord of maak er wat moois van. Maak af met parmezaan en de pompoen pitten.
- Eet smakelijk!
Eefsfood https://eefsfood.nl/