Recept
2016-10-09 21:46:44
Serves 1
Printen
Voorbereiding
5 minuten
Kook/baktijd
10 minuten
Totaal
20 minuten
Ingrediënten
- 1 kleine banaan
- 1 groot ei
- 2 el havermout
- flinke scheut amandelmelk
- 4 pruimen, ontpit en in vieren gesneden
- handje walnoten
- 2 flinke el Griekse yoghurt
- 1 el kokosbloesem suiker
- 1 el kokosolie
- 1/2 tl kaneel
MATERIAAL
- Koekenpannen
- blender of staafmixer
- Grote deksel voor op de koekenpan
Bereidingswijze
- Maak eerst het beslag voor de pannenkoeken. Pureer het ei, de banaan, melk en havermout tot een beslag. Is het te dik? Voeg dan nog een klein beetje amandelmelk toe.
- Zet een koekenpan op halfhoog vuur en doe hier een beetje kokosolie in. Giet beslag voor 3 kleine pannenkoekjes in de pan. Zet dan het vuur lager en doe de deksel op de pan. Bak tot ze gaar zijn.
- Zet nog een andere koekenpan op het vuur met wat kokosolie. Bak hier de pruimen in en voeg de kaneel er aan toe. Ze zijn klaar als jij ze er lekker uit vindt zien.
- Bak nu de 2de ronde pannenkoeken.
- Leg ze op een bord. Schep de Griekse yoghurt erop. Dan de pruimen. Verdeel de walnoten eroverheen en strooi de kokosbloesem suiker erop.
- Keihard smullen!
Eefsfood https://eefsfood.nl/