Recept
2016-10-22 10:47:44
Porties: 30
Printen
Voorbereiding
15 minuten
Totaal
4 uur 30 minuten
Ingrediënten
- 1 blikje gecondenseerde melk
- 1 reep Tony's Chocolonely salted caramel, in stukjes
- 8 Werther's karamel snoepjes, grof gehakt
- 3 digestive koekjes, fijngemalen
- zeezout korrels
MATERIAAL
- steelpan
- bakpapier
- bakje/schaal van ongeveer 25 bij 25 cm
Bereidingswijze
- Verwarm al roerend de gecondenseerde melk tot een graad of 70. Roer de hoekjes ook goed want het brand echt snel aan.
- Zet dan het vuur uit en voeg de chocolade toe. Roer dit er doorheen tot het gesmolten is.
- Voeg dan de grof gehakte Werther's snoepjes toe. Er roer dit er ook doorheen.
- Giet dit mengsel in een met bakpapier bekleed bakje van ongeveer 25 bij 25 cm. Strooi er nog wat zeezout korrels overheen.
- Laat voor minstens 4 uur in die koeling staan.
- Snij dit dan in blokjes en haal ze door het koek kruim. Bewaar ze in de koeling.
Eefsfood https://eefsfood.nl/