Recept
2016-10-05 11:41:19
Serves 3
Printen
Voorbereiding
20 minuten
Totaal
20 minuten
Ingrediënten
- 250 ml slagroom, opgeklopt
- 200 gram mascarpone
- 1 vanillestokje
- 3 el rietsuiker
- ongeveer 25 aardbeien
- handje bevroren frambozen
- handje blauwe bessen
- 6 digestive koekjes
Bereidingswijze
- Klop met een handmixer de mascarpone los samen met het merg van het vanillestokje en de rietsuiker. Meng dit dan met de opgeklopte slagroom.
- Pureer 15 aardbeien samen met de frambozen. Meng de helft van het mascarpone mengsel met de helft van de aardbeienpuree.
- Verkruimel de koekjes en verdeel deze over 3 glazen. Schep hier het mascarpone mengsel op. Daarna het met aardbei gemengde mascarpone mengsel en dan de rest van de aardbeienpuree.
- Maak af met de rest van de aardbeien en blauwe bessen.
Eefsfood https://eefsfood.nl/