Blog

Insta verjaardag, 1 jaar!

Oke, ik val maar gelijk met de deur in huis. Eigenlijk is mijn Instagram al 1 jaar en 2 weken oud en had ik dus iets eerder met dit feestje moeten komen. Vraag me niet hoe maar ik heb in een (denk ik) vlaag van verstandsverbijstering gedacht dat er 54 weken in een jaar zitten. Echt ik lach mezelf nu keihard uit, en ik hoop jullie mij ook. Aangezien Instagram alleen maar weken aangeeft, moest ik de exacte dag/datum maar gokken. Dit allemaal met mij 54 weken berekening kwam uit op 10 maart. Het had eigenlijk 24 februari moeten zijn. Nevermind, bij deze is elke 10 maart een nieuw jubileum!

Een jaar geleden ben ik dit account begonnen, omdat ik steeds meer en meer bezig was met eten. Een super leuke bezigheid waar ik meer mee wou gaan doen. Als snel kwam ik erachter dat ik het minstens net zo leuk vind om je gemaakte creatie leuk op de foto te krijgen.

Nog iets later kwam ik erachter wat voor een enorme foodie community er is te vinden op Instagram. Hoeveel inspirerende accounts er bestaan en hoe leuk het is toch een soort van band op te bouwen met een aantal van je trouwe volgers en andersom. Wat bij sommige van jullie ook tot een gezellige en leuke ontmoeting heeft geleid.

Eigenlijk vind ik dit stom om te zeggen maar ik moet toch wel toegeven dat mijn Insta account bijna een ‘lifestyle’ is. Ik weet zeker dat meer van jullie dat ook vinden maar dit liever ook niet toegeven ;). Soms zou ik wel wat willen minderen maar als die leuke reacties van jullie zijn gewoon een beetje verslavend denk ik..

Ik heb een top 5 gemaakt met jullie meest favoriet foto’s en ook een top 5 met mijn eigen favoriete.

Jullie top 5:

img_6061-292x300Kwark ijsbrokken met honing, kokos & rood fruit.

img_6065-295x300Cashewnoten met framboos in pure chocolade gedipt.

img_6064-300x293Red velvet cake

img_6062-300x297Bananenbrood met appel/dadel vulling.

img_6066-300x297Een ala Eef glaasje met allemaal lekkers.

Mijn top 5:

img_6073-300x294Mals biefstukje met veel gewokte groentes.

img_6072-300x290Snelle cinnamon rolls met spelt meel.

img_6068-300x295Frozen kwark cups met rood fruit.

img_6071-300x294Chocolade haver-repen.

img_6070-300x294Pinda-bananen ijs met chocolade.

Ik vind het echt ontzettend leuk om jullie te kunnen inspireren met mijn creaties en wil jullie bedanken voor al die fantastische reacties. Zonder jullie is er echt niks aan!

Bedankt voor het lezen, het was een fijn feestje!

Liefs, Eef.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet weergegeven.

Je winkelmandje is nog leeg.