Ananas-kokosijs met passievrucht

Ananas-kokosijs met passievrucht EEFSFOOD

Recept
Serves 1
Printen
Voorbereiding
5 minuten
Totaal
7 minuten
Voorbereiding
5 minuten
Totaal
7 minuten
Ingrediënten
  1. 175 gram kokosyoghurt
  2. 150 gram bevroren ananas + een paar extra stukjes
  3. 1 passievrucht
  4. 2 el kokosrasp
  5. stukjes amandel/amandelschaafsel
  6. een swirl honing (optioneel)
Materiaal
  1. staafmixer met maalbakje
  2. lepel
Bereidingswijze
  1. Haal eerst de ananas uit de vriezer en doe deze alvast in het maalbakje van de staafmixer en laat een paar minuten staan.
  2. Voeg dan de kokosyoghurt toe samen met 1 el kokosrasp. Maal dit tot je een gladde en zachte ijssubstantie hebt. Soms moet je even helpen door met een lepel mee te roeren omdat er een klont in ontstaan.
  3. Schep het ijs in een schaaltje en maak af met de inhoud van een passievrucht, een paar stukjes ananas, amandel en kokosrasp.
EEFSFOOD http://eefsfood.nl/
 

Dit delen: