Tomaten gevuld met tonijnsalade

Recept
Porties: 5
Printen
Voorbereiding
15 minuten
Totaal
5 minuten
Voorbereiding
15 minuten
Totaal
5 minuten
Ingrediรซnten
  1. 5 middelgrote tomaten
  2. 1 blikje tonijn op water
  3. 1 kleine rode ui, fijngesnipperd
  4. 1/4 gele paprika, in kleine blokjes
  5. 1/4 appel, in kleine blokjes
  6. een handje zwarte olijven, in ringetjes
  7. 1 el kwark
  8. 1,5 el mayonaise
  9. 1 el ketchup
  10. 1 tl gedroogde dragon
  11. peper
  12. zout (optioneel)
Materiaal
  1. scherp mes
  2. houten prikkertjes
  3. aardappelschilmesje
  4. schaaltje
Bereidingswijze
  1. Laat de tonijn uitlekken en prik dit met een vork een beetje los.
  2. Voeg dan alle ingrediรซnten toe en meng dit tot aan salade. Breng op smaak met peper en zout.
  3. Snij dan een heel dun plakje van de onderkant van de tomaat zodat je hem stevig neer kan zetten.
  4. Snij dan de bovenkant los. Snij met een aardappelschilmesje rondom het vruchtvlees los en hol de tomaat uit met je vingers.
  5. Vul de tomaten met de tonijnsalade en zet het bovenste stuk van de tomaat vast met een prikkertje. Lekker als koolhydraat arme lunch of bijgerecht!
EEFSFOOD http://eefsfood.nl/

Dit delen:

1 Comment

  1. Pingback: EEFSFOOD overzicht week #2 – EEFSFOOD

Comments are closed.