Banaan-pindakaas ijs met choco swirl

Banaan-pindakaas ijs met choco swirl EEFSFOOD

Recept
Serves 1
Printen
Voorbereiding
10 minuten
Totaal
10 minuten
Voorbereiding
10 minuten
Totaal
10 minuten
Ingrediënten
  1. 2 bevroren bananen
  2. scheutje melk naar keuze
  3. 1 flinke el pindakaas
  4. 1 el chocoladepasta
  5. 4 stukjes/blokjes extra pure chocolade
  6. amandeltjes of andere nootjes
Materiaal
  1. Keukenmachine
Bereidingswijze
  1. Hak de bevroren bananen eerst in kleinere stukken.
  2. Doe eerst de blokjes chocolade in de keukenmachine, maal dit tot je kleine stukjes hebt.
  3. Voeg dan de banaan, een scheut melk en de pindakaas toe.
  4. Maal dit net zolang tot je dik en glad ijs hebt. Lukt dit niet zo goed, voeg dan nog een beetje melk toe of heb even geduld.
  5. Roer dan met de hand de chocoladepasta erdoorheen. Schep het in een schaaltje en maak af met de nootjes en nog een beetje extra chocolade.
Notities
  1. Voor 1 persoon is het best een groot en machtig portie. Je kunt hier ook met zijn tweeën van eten, of als je niet zo'n grote eter bent het recept halveren.
EEFSFOOD http://eefsfood.nl/
Dit delen: