Naan pizza met spek en geitenkaas

Naan pizza met spek en geitenkaas EEFSFOOD

Recept
Porties: 2
Printen
Voorbereiding
5 minuten
Kook/baktijd
15 minuten
Totaal
20 minuten
Voorbereiding
5 minuten
Kook/baktijd
15 minuten
Totaal
20 minuten
Ingrediënten
  1. 2 Naan broden
  2. 6 grote champignons, dunne plakjes
  3. 80 gram geitenkaas, verbrokkeld in stukjes
  4. 4 plakjes ontbijtspek, in stukjes gescheurd
  5. 1/2 rode ui, in halve ringen
  6. 2 el tomatenpuree
  7. 2 el crème fraîche
  8. 2 tl Italiaanse kruiden
  9. peper
  10. salade mix/rucola (optioneel)
  11. balsamico stroop (optioneel)
Materiaal
  1. bakplaat
  2. bakpapiertje
Bereidingswijze
  1. Voordat je ook maar iets gaat voorbereiden zet je eerst de oven aan op 190 graden.
  2. Leg dan de Naan broden op de bakplaat met een bakpapiertje eronder.
  3. Meng de tomatenpuree met de crème fraîche en doe hier ook flink wat peper en de Italiaanse kruiden bij. Smeer dit gelijkmatig over de broden heen.
  4. Leg hier dan de plakjes champignon en uien verdeeld overheen.
  5. Doe dit dan ook met de geitenkaas en stukjes spek.
  6. Bak af tot de randjes krokant zijn, de geitenkaas bruine randjes heeft, en de spek een beetje crispy is. Ongeveer 15 minuten.
  7. Maak dan af met een handje rucola en een swirl balsamico stroop.
Notities
  1. Lekker als diner, of snij er stukjes van en je hebt een mega lekker borrelhapje.
EEFSFOOD http://eefsfood.nl/
Dit delen: