Cornflakes-peanutbutter bars

Cornflakes-peanutbutter bars EEFSFOOD

Recept
Porties: 10
Printen
Voorbereiding
15 minuten
Totaal
1 uur
Voorbereiding
15 minuten
Totaal
1 uur
Ingrediënten
  1. 200 gram cornflakes
  2. 150 gram pindakaas
  3. 30 gram kokosolie
  4. 2 el agave siroop
  5. 150 gram pure chocolade
  6. 2 el Nutella
  7. handje gehakte hazelnoten
  8. mespuntje zout
MATERIAAL
  1. keukenmachine
  2. cake blik
  3. een velletje bakpapier
  4. steelpan
Bereidingswijze
  1. Bekleed het cake blik met een velletje bakpapier.
  2. Maal de cornflakes fijn in de keukenmachine.
  3. Verwarm de pindakaas en kokosolie in een steelpan totdat het vloeibaar is.
  4. Voeg dit dan toe aan de gemalen cornflakes samen met het zout en de agave siroop. Maal alles goed door elkaar.
  5. Stort dit mengsel dan in het cake blik en druk het goed aan.
  6. Smelt de chocolade au bain marie samen met de Nutella. Giet dit dan op de cornflakes en strijk dit gelijkmatig glad. Strooi de gehakte hazelnoten eroverheen.
  7. Zet dit een uur in de vriezer en snij er dan 10 repen van.
  8. Het beste te bewaren in de vriezer, 15 minuten voor het opeten uit de vriezer halen.
EEFSFOOD http://eefsfood.nl/
Dit delen: