Bosbessenijs met granola

Bosbessenijs met granola EEFSFOOD

Recept
Serves 1
Printen
Voorbereiding
10 minuten
Totaal
10 minuten
Voorbereiding
10 minuten
Totaal
10 minuten
Ingrediënten
  1. 200 ml yoghurt
  2. 3 flinke handjes bevroren bosvruchten mix (aardbei, bramen, blauwe bessen en aalbessen)
  3. 1 bevroren banaan
  4. 1,5 el honing
  5. 1 handje granola
  6. 1 handje pecan noten
  7. 2 el kokosrasp
  8. Een paar stukjes mango, bevroren of vers
  9. pure chocolade krullen
  10. Keukenmachine
Bereidingswijze
  1. Hak de banaan in stukjes en doe dit samen met de yoghurt, honing en bosvruchten in de keukenmachine.
  2. Maal dit net zo lang tot het glad gepureerd is. Soms moet je even met een lepel helpen zodat het sneller mengt. Of wacht even 5 minuten voor je de machine aan zet. Dan is de ergste kou en hardheid van het fruit.
  3. Schep het ijs in een kom er garneer met al je toppingen! Je kunt er alles op doen wat je zelf lekker vindt.
EEFSFOOD http://eefsfood.nl/
Dit delen:
Geplaatst in Ontbijt, Recepten
Geschreven door

www.eefsfood.nl

Hoi ik ben Eefje! Op eefsfood.nl deel ik mijn plezier in koken en bakken graag met jullie. Voornamelijk recepten maar af en toe ook een hotspot, video of persoonlijk stuk. Heb je vragen, opmerkingen of wil je iets anders met mij delen? Stuur gerust een mailtje naar eefje@eefsfood.nl

1 Comment

  1. Pingback: Gele smoothie met speculaaskruiden • EEFSFOOD

Comments are closed.