Sweet potato mash

Sweet potato mash EEFSFOOD

Recept
Serves 2
Printen
Voorbereiding
15 minuten
Kook/baktijd
15 minuten
Totaal
20 minuten
Voorbereiding
15 minuten
Kook/baktijd
15 minuten
Totaal
20 minuten
Ingrediรซnten
  1. 4 kleine zoete aardappels
  2. 1 courgette
  3. 2 portobello's
  4. 2 sjalotten, fijngesnipperd
  5. 1 eetlepel pompoen pitjes
  6. 1 tl Garam Masala kruiden
  7. parmezaanse kaas
  8. melk + klontje boter
  9. olijfolie
  10. peper
  11. zout
MATERIAAL
  1. spirelli
  2. grill pan
Bereidingswijze
  1. Schil de aardappels en snij deze in blokjes. Kook gaar in ongeveer 15 minuten!
  2. Snij de portobello's in dunne plakken en grill deze.
  3. Bak in een beetje olijfolie de sjalotjes samen met de Garam Masala kruiden. Haal deze dan uit de pan.
  4. Laat de koekenpan op het vuur staan en doe hier nog een klein beetje olijfolie bij. Bak dan even kort de courgetti.
  5. Rooster dan in dezelfde pan de pompoen pitten.
  6. Giet de aardappels af en stamp het fijn. Breng dan op smaak met een scheut melk, boter, peper, zout en de gebakken sjalotjes.
  7. Schep het op je bord of maak er wat moois van. Maak af met parmezaan en de pompoen pitten.
  8. Eet smakelijk!
EEFSFOOD http://eefsfood.nl/
Dit delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *