Geitenkaas-spek dadels

Recept
Porties: 10
Printen
Voorbereiding
10 minuten
Kook/baktijd
20 minuten
Totaal
35 minuten
Voorbereiding
10 minuten
Kook/baktijd
20 minuten
Totaal
35 minuten
Ingrediรซnten
  1. 10 ontpitte medjoul dadels, half ingesneden
  2. 5 plakjes ontbijtspek, gehalveerd
  3. 5 van die kleine ronde zachte geitenkaasjes, gehalveerd
Bereidingswijze
  1. Zet de oven aan op 200 graden.
  2. Vul de dadels met geitenkaas.
  3. Wikkel elke dadel in een plakje spek.
  4. Leg op een bakplaat met een bakpapiertje erop.
  5. Bak voor 20-25 minuten.
  6. Goudbruin en tot de kaas een beetje smelt.
Notities
  1. Warm zijn ze het lekkerst! Ook te maken met bijvoorbeeld Parmaham.
EEFSFOOD http://eefsfood.nl/
Dit delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *