Mexicaanse burger

Mexicaanse burger EEFSFOOD

Recept
Serves 2
Printen
Voorbereiding
15 minuten
Kook/baktijd
5 minuten
Totaal
20 minuten
Voorbereiding
15 minuten
Kook/baktijd
5 minuten
Totaal
20 minuten
Ingrediënten
  1. 2 broodjes naar keuze
  2. 2 hamburgers, zelf gemaakt of kant en klaar
  3. 1/2 avocado
  4. 1/2 maïskolf, blikje maïs kan ook
  5. 1 handje sweet chili nachos
  6. 1 tomaat
  7. 1/2 rode ui
  8. 1 el mayonaise
  9. 1/2 el tabasco
  10. peper
  11. olijfolie
Bereidingswijze
  1. Snipper de ui zo klein als je kan. Snij dan de tomaat in 2en en haal het vruchtvlees eruit. Snij deze ook in kleine stukjes. Voeg dan de tabasco, peper & mayonaise toe aan de tomaat en ui. Meng dit door elkaar tot een soort salsa
  2. Bak de burgers gaar op halfhoog vuur in een paar minuten. Gebruik daarvoor een scheutje olijfolie in de koekenpan.
  3. Maak in de tussentijd de avocado en maïs klaar om de burger mee te beleggen.
  4. Bouw dan de burger op, en vergeet de nacho chips niet.
  5. Een heerlijk snel en pittig burgertje om te maken. Ik was flink verrast hoe smaakvol deze burger is!
EEFSFOOD http://eefsfood.nl/
Dit delen: