Geitenkaas-dip

SONY DSC

Recept
Printen
Voorbereiding
5 minuten
Totaal
5 minuten
Voorbereiding
5 minuten
Totaal
5 minuten
Ingrediënten
  1. 150 gram zachte geitenkaas
  2. rasp van een halve limoen
  3. een paar druppels limoensap
  4. 1 teen knoflook, fijn geperst
  5. 6 el olijfolie
  6. 2 bosuitjes
  7. peper
Bereidingswijze
  1. Doe alles behalve de bosuitjes en peper in een keukenmachine en maal het glad. Heb je dit niet kun je het ook prakken met een vork en later door elkaar roeren.
  2. Snipper de bosui heel fijn en roer deze samen met wat versgemalen peper door het mengsel. Het dipje is nu klaar!
EEFSFOOD http://eefsfood.nl/
Dit delen:

1 Comment

  1. Pingback: Crispy courgette met geitenkaas-dip – EEFSFOOD

Comments are closed.