Banaan-chocoladeijs

Banaan-chocoladeijs EEFSFOOD

Recept
Serves 1
Printen
Voorbereiding
15 minuten
Totaal
20 minuten
Voorbereiding
15 minuten
Totaal
20 minuten
Ingrediënten
  1. 2 vooraf ingevroren bananen in plakjes
  2. 2 eetlepels cacaopoeder
  3. 150/200 ml amandelmelk
  4. chocolate chips/kokosrasp (optioneel)
  5. keukenmachine/staafmixer incl maalbakje
Bereidingswijze
  1. Haal de banaan uit de vriezer en doe dit in de keukenmachine. Heb even 10 tot 15 minuten geduld, en laat de banaan een beetje op temperatuur komen.
  2. Voeg de cacaopoeder toe en een scheut amandelmelk. Start met malen en heb geduld tot het lekker dik, egaal en romig ijs is. Het kan zijn dat je steeds wat melk moet toevoegen voor de goede dikte.
  3. Roer aan het einde de kokos en of chocolate chips erdoorheen. Smullen maar!
  4. Wellicht is dit recept iets teveel voor in je eentje? Geniet er dan lekker van met zijn tweeën, of halveer het recept.
Notities
  1. Een schep pindakaas mee malen zou ook heerlijk zijn! Je kunt hiermee eindeloos variëren.
EEFSFOOD http://eefsfood.nl/
Dit delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *