Tortilla pizza met broccoli en geitenkaas

Tortilla pizza met broccoli en geitenkaas EEFSFOOD

Recept
Serves 2
Printen
Voorbereiding
15 minuten
Kook/baktijd
20 minuten
Totaal
35 minuten
Voorbereiding
15 minuten
Kook/baktijd
20 minuten
Totaal
35 minuten
Ingrediรซnten
  1. 4 grote tortilla wraps
  2. 1 broccoli
  3. 1 klein blikje mais
  4. 100 gram zwarte olijven in ringetjes
  5. 125 gram geitenkaas
  6. 80 ml (amandel)melk
  7. 1 mini blikje tomatenpuree
  8. 2 tl oregano
  9. 1 el olijfolie
  10. peper
  11. zout
Bereidingswijze
  1. Zet de oven aan op 180 graden.
  2. Blancheer de broccoli roosjes ongeveer 5 minuten en laat het dan uitlekken.
  3. Meng de (amandel)melk, tomatenpuree, olijfolie, peper, oregano & een klein beetje zout samen tot een tomaten saus.
  4. Schep dit gelijkmatig op de tortilla's en verdeel het een cm tot de rand.
  5. Verdeel dan de broccoli, olijven, mais & geitenkaas over de pizza's.
  6. Bak af voor ongeveer 20 minuten.
  7. Smullen maarrrrr!
Notities
  1. Het beste is om ze op een bakplaat af te bakken. Door de hitte van de bakplaat worden ze dan ook in het midden bruin en krokant. Als je het op een rooster doet zijn ze nog zacht in het midden terwijl de rest al klaar is.
EEFSFOOD http://eefsfood.nl/
Dit delen: