Pinda banaan fudge

Pinda banaan fudge EEFSFOOD

Recept
Porties: 16
Printen
Voorbereiding
25 minuten
Totaal
3 uur 25 minuten
Voorbereiding
25 minuten
Totaal
3 uur 25 minuten
Ingrediënten
  1. 1 blikje gecondenseerde melk
  2. 250 gram pure chocolade
  3. 80 gram pindakaas
  4. 60 gram bananenchips, grof gehakt
  5. 60 gram ongezouten pinda's
Bereidingswijze
  1. Bekleed een vierkant bakblik of bakje van 20 bij 20 cm met bakpapier.
  2. Hak de chocolade in kleine stukjes.
  3. Breng de gecondenseerde melk tegen de aan kook. Het brand snel aan dus blijven roeren en zet het vuur niet te hoog. Voeg als het warm is de pindakaas toe en roer dit er doorheen.
  4. Voeg de chocolade toe en roer dit erdoorheen tot dat het allemaal gesmolten en gemengd is met de gecondenseerde melk.
  5. Voeg dan 3/4de pinda's en 3/4de bananenchips toe en roer dit er ook doorheen.
  6. Verdeel dit in het bakblik en strooi de rest van de pinda's en bananenchips erop.
  7. Zet voor minstens 3 uur in de koelkast, en snij dan in 16 stukken. Bewaren het ook in de koelkast, dan blijft het lekker stevig.
EEFSFOOD http://eefsfood.nl/
Dit delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *