Witte chocolade fudge met noten en sinaasappel

Witte chocolade fudge met noten en sinaasappel EEFSFOOD

Recept
Printen
Voorbereiding
15 minuten
Totaal
2 uur 15 minuten
Voorbereiding
15 minuten
Totaal
2 uur 15 minuten
Ingrediënten
  1. 1 blikje gecondenseerde melk
  2. 250 gram witte chocolade in stukken gehakt
  3. 80 gram grof gehakte gemengde ongezouten noten
  4. 2 flinke handjes cornflakes (optioneel)
  5. de rasp van 1 middelgrote sinaasappel
Bereidingswijze
  1. Giet de gecondenseerde melk in een steelpan en zet op laag vuur, blijf continu roeren met een garde.
  2. Als de melk iets is ingedikt zet je het vuur uit en voeg je de chocolade toe. Dit blijf je net zo lang roeren tot alle chocolade gesmolten is.
  3. Vervolgens doe je de noten, cornflakes en sinaasappelrasp erbij en roer je dit er ook doorheen.
  4. Bekleed een vierkant bakblik van ongeveer 20 bij 20 cm met bakpapier en stort hier het mengsel in en verdeel het gelijkmatig.
  5. Zet in de koelkast voor minstens twee uur. Vlak voordat ik stukjes ga snijden zet ik het ook nog even een kwartiertje in de vriezer voor wat extra stevigheid.
EEFSFOOD http://eefsfood.nl/
Dit delen: